facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Matts Mattor

Matts Mattor

Story

Matts Mattor är ett av landets mest välsorterade mattföretag med över 5000 mattor i lager och mer än 60 år i branschen. - Vi jobbar endast med mattor som är vår stora passion! Vårt motto är nöjda kunder.

Address: Hugo Hedströms Väg 18, 781 72 Borlänge (commune)
Phone: 0243-92090
City: Borlänge
Zip Code: 781 72


Reviews
Välsorterad mycket att välja på ligger i utkanten av Borlänge men värt ett besök då få i regionen kan mätas sig med detta utbud
Trevlig personal. Relativt höga priser men det stora utbudet kompenserar denna känsla. Rekommenderas
Har handlat flera mattor i butik men nu senast via webbshoppen. Pga av en informationsmiss inom min familj beställde jag fel matta. Enkelt att returnera efter trevligt bemötande från personalen. Detta är en seriös handlare. Bra även som webbshop.
Mycket mattor att välja på, dessutom bra service i butiken.
Duktig service, bra priser och väldigt snabba.
Trevlig personal, får "låna" hem mattor vilken service tycker dom är fantastiskt
Otroligt bra bemötande och väldigt hjälpsamma i butiken. Bra priser som slår nätbutikerna. Beställde en stor altanmatta, och tillskärning av denna, tio minuter innan stängning och kunde hämta den en timme efter öppning dagen efter!
Den tveklöst bästa mattaffären i Dalarna! Stort utbud av mattor och inredning. Man kan få skräddarsydda speciallösningar på mattor om så önskas. Stort plus att man får låna hem mattor och prova hemma innan köp. Dessutom får man ett personligt och mycket trevligt bemötande som kund.
Mattor överallt, hela jävla stället va ju fullt med mattor, ryamattor, fansmattor, you name it. Kunde fan inte ens komma ut, nån jävel hade hängt mattor framför dörren så jag hitta inte utgången.
Ett stort utbud av mattor, svårt att komma ut tomhänt. Trevlig och hjälpsam personal stor och fräch lokal.
Comment on this business

to add Matts Mattor map to your website;