facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mawii Sushi

Mawii Sushi

About

Vi kommer att servera Sushi och Poké bowl

Address: Torget 3A, 245 31 Staffanstorp
Phone: 046 - 250 900
City: Staffanstorp
Zip Code: 245 31



related searches:
Similar places near
Konnichiwa Sushi Konnichiwa Sushi 125 meter Fick hem en väldigt tråkig meny med torrt ris i klumpar 1 bit lax mycket ris med gurk...
Reviews
Deras sushi är ett rent skämt. 95kr för gurka och ris. Lax och avokado nästintill obefintlig. Pinsamt.Mat: 1/5
Fanns mycket gott för smaklökarna i laxbowlen. Kunde dock varit lite mer lax i bowlen. Men åndå tummen upp för en riktigt god bowl! Sushin var god. Men Hawaii-stuket var inget som utmärkte sushin rent smakmässigt. Rätt normal sushi i mina ögon. Allt som allt gott! Värt ett besök. Väldigt prisvärt!
Ett samhälle som Staffanstorp förtjänar inte så här bra sushi. Det här var för mig den bästa sushiupplevelsen i hela mitt liv. Lite dyrare än konkurrenten i byn. Men med ett smakregister som är dubbelt så stort är det väl värt de extra kronorna. Trevlig personal och en trevlig lokal.
Alltid samma lunch, aldrig någon variation. Super basic svensk standard sushi med mediokra råvarorMat: 2/5
Riktigt god sushi. De lyckades få till bra balans med sötma tack vara rostad lök. Är man en som inte vill ha stora bitar så är nog dessa precis lagom. Vi delade på 50 bitar av deras lyxmeny. Enda anledningen att de inte får toppbetyg är baserat på urvalet på nigirin. 6 vanliga lax och 9 jätteräka på 50 bitar kändes lite klent. Hälleflundra eller liknande hade suttit fint. Kommer garanterat köra hit igen!
Har väntat i 50 min i telefon utan att ngn svarar. En onsdag mitt på dagen. Det finns inget annat sätt att komma i kontakt med dem. Dålig stil!
Bästa sushi jag har ätit! Känner mig som en ninja när jag går därifrån och gör kullerbyttor på väg till bilen. 5 kaststjärnor till er
Säger bara en sak WOW vilken mat
Nöjd, väldigt nöjd... 40 bitars väldigt simpel om man ej talar om vad man vill. Mix n match
Dålig känsla för service bland personalen, killen som gjorde sushi tryckte in sin snus med handskarna på och när jag frågade efter sked till soppan sa han att man kunde dricka direkt ur skålen för det var en ”dryckes-soppa”. Dyrt och dåligt, kommer inte äta här igen.
Comment on this business

to add Mawii Sushi map to your website;