facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MAX

MAX

Story

Välkommen till MAX i Mjölby vid E4 södra avfarten



"Välkommen till MAX i Mjölby vid E4 södra avfarten"
Address: Armborstgatan 2 , Mjölby , E, SE
Phone: +46 142 68 90 00
es.xam@ofni
City: Mjölby


Reviews
MAX Burger brukar vara bra men tyvärr höll MAX inte måttet denna sena timme. Annars var min tanke att ge ett större antal stjärnor. Glassmaskin trasig så våra beställningar som även bestod av milkshake choklad blev vi utan. Vi fick heller inte sitta inne för att avnjuta vår kvällsvard. MAX stänger Klockan: 24:00. Vi förpassades ut i snål-blåsten då jag tänkte - Hamburgare lagar jag bättre än alla dessa hak hemma, så varför sitter vi här? Fast det är en helt annan story!
Svängde in på Torsdagen för att handla burgare, på infarten träffade vi en mycket aktiv och trevlig personal som berättar att köket har stängt pga fläktproblem med hela armen. Har ni bråttom så har vi ingen prognos. Ärligt och rakt innan vi hunnit ur bilen. Veckan efter när vi passade igen gjorde vi en nytt försök, eftersom vi uppskattar raka besked. En överfull fräsch resturang, med personal som inte var inskolad överhuvudtaget trots våra krångliga allergier. Gjorde ingenting för övrig personal täckte upp och fixade, glatt, snabbt och serviceminded så vilken arbetsgivare som helst spenderat julbonusen på dem utan tvekan. Grattis Max Mjölby för er fantastiska resturang och personal!!
Beställde mat via telefonen. Var högt tryck när jag kom in och skulle hämta maten, 30 ordrar före, så jag förstår ju att det tar lite tid. Men fick stå i 30 minuter och vänta och det blev mat klar som var 20 ordrar bakom min innan min blev klar. Kändes som att mobil beställningen bort prioriterades för drive through och mat beställd på plats. Konstigt. Dessutom glömdes alla 4 drickor burkar som jag beställt som jag inte upptäckte förrens hemma.
Totalt värdelöst ,vi plus många andra beställde på skärmarna, de drog 333kr 2 ggr men man fick ingen mat beställd. Pengar dras men man fick ställa sig i kassan ist och beställa.OCH BETALA EN GÅNG TILL. Många arga kunder. Sååå 1000 kr för em middag. Nu hoppas vi pengarna är på kontot igen.aldrig mer detta max
Salladswraphamburgarna fräscha som vanligt men en avacodosmoothie med stora oarbetade spenatkuber och mangobitar som aldrig skulle kunna passera genom sugröret! Sämsta smoothie jag fått av de 20 jag beställt mellan Hbg- Sthlm sedan i somras. Gick fram o talade med en ur personalen. Beklagade och körde om resterna i mixern. Rart men inte riktigt proffessionellt. Kommer att fortsätta med smoothie men kolla att den är ordentligt mixad. Parkering: Bra
Man kan lätt tro att alla hamburgarrestauranger är lika. Men jag tycker, efter att ha besökt denna flera gånger under kort tid renoverar köket hemma, att denna är riktigt bra. Trevlig och serviceinriktad personal. Fräscht och rent i restaurangen. Maten känns också så fräsch som snabbmat blir.
Max är kanske den bästa Hamburgerkedjan i Sverige. Den börjar dock få utmanare i tex Babas. Även McDonalds börjar vakna till liv och har lyft sig ordentligt. Konkurrens är bra och det märks bland vägkrogar och hamburgerrestauranger.
Till du maxanställda som idag höll på att torka golvet när du såg ett barn spilla läsk och var så gullig och hämtade ny dricka och tröstade barnet: vi såg dig och du gjorde vår kväll. Du är för bra för den här världen Mat: 2/5
Otroligt fräscht ny max resturang. Bra parkering och ny innovativ placering av sittplatser. Barnen uppskattar "trappan" där du kan sitta högra och titta ut över övriga gäster. Trevlig och serviceinriktad personal, kort och gott en mycket bra max resturang.
För lång väntetid och det finns inte tvättställ,så man kan tvätta händerna. Lång kö till toaletten.Mat: 3/5
Comment on this business

to add MAX map to your website;