facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MaxiMat Svinesund

MaxiMat Svinesund

About

Dagligvarebutikk med lave priser. Egen kjøttdisk og godt utvalg i kjøttpålegg.

Address: Skogar 6, 452 71 Svinesund
Phone: +46 (0)526-199 99
City: Svinesund
Zip Code: 452 71



related searches:
Similar places near
Hönan Agda Hönan Agda 30 meter
Saluhallen KRO Svinesund Saluhallen KRO Svinesund 1 km Saluhallen Restaurang & KRO är en livsmedelsaffär och restaurang precis vid svenska b...
Reviews
Den här restaurangen kan man knappt kalla soptipp. Kommer in genom dörren och det jag möts av är ett golv äckligare en Agata 86 svampiga fötter. Personalen i kassan är inkompetenta och kan inte ta beställningar, vilket resulterar i att jag behöver ödsla min dyrbara tid på att beställa får skärmarna. Efter ett bra tag kommer en bricka med dötrötta pomfritt som verkar gått igenom 12 istider. Hade gett stället 0 stjärnor om det gick! Rekommenderas veeerrrkligen inte
Köpte bara snus och cigg, dyrt överlag
Förvånad hur de kan vara sån skillnad från butik till butik i samma kedja beroende på var den ligger. Mycket dyrare här än i Töcksfors.
Inget direkt sortiment nu pga stängd gräns, men gjorde några riktigt bra klipp här idag: finns också gott urval av olika kött varor från stora räkor och anka till renkött!
Stor och bra affär med enormt utbud av livsmedel och annat. Väldigt mycket varor som normalt inte finns I våra vanligaste butiker inne i landet. Väldigt trevligt att shoppa här.
Det är stort tycker jag
Här skulle jag inte handla. Trångt , rörigt och smalt utbud. Bara tyskt kött. Var inne i tobaksbutiken och köpte billig snus.
Dyr på allt nästan förutom godis som dom hade 1/4 av butiken hade hoppats på mera sortiment av mat. Tex bröd hade dom bara 3 sorters olika polarbröd
Passa på att handla innan du åker över till Norge. Priserna är acceptabla, med svenska ögon sett. Men jämfört med norska.... Då är det väldigt billigt!
Rörigt, men med stort utbud av matvaror. Säkert inte lätt att fylla på och hålla ordning när det är så många kunder.
Comment on this business

to add MaxiMat Svinesund map to your website;