facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mazza Darbar - " مزه دربار "

Mazza Darbar -
Address: Krokslätts Torg 1, 431 37 Mölndal
Phone: +4631207370
City: Mölndal
Zip Code: 431 37


Similar places near
Café IL Cortile Café IL Cortile 2 km Sjukt bra pasta, sambon älskade carbonaran
Reviews
God buffé både på vardagar. Bra med variation med god salladsbuffé. Favoriten är Butter chicken.
Supergod mat. Många olika rätter på buffén. Trevlig personal. Tummen upp helt enkelt.
Välkryddad lunchbuffe. Minus för få vegetariska alternativ.
Mycket otrevlig upplevelse. Hade bokat restaurangen med mat och personal för att fira två små liv som fyllde år. Ägaren satte ett högt krav på antal person - ett minimum på minst 40 gäster, därför var vi tvungna att bjuda in många fler än nödvändigt. 2 dagar innan kalaset ringer ägaren mig på kvällen och berättar att han måste prioritera sitt Afghanska "landsfolk" före oss andra och har därför avbokat oss... Absolut ingen hänsyn uppvisades... Knappt två dagar till kalaset, satte han oss i en svår situation - utan lokal, mat och servering, och ca 40 gäster inbjudna. Tack och lov är övriga majoriteten medmänniskor och vi fick dagenefter en bättre lokal, MYCKET bättre mat och personal. Allt detta och mycket mer till ett bättre pris. Till er övriga icke Afghanska invånare, spendera era pengar där vi andra är välkomna!
Jag var där på restaurangen för en förarrangerad fest. När jag satte mig vid bordet bad jag om lite vatten och servitören skojade något om 'Gratis vatten' vilket jag inte fattade. Han lämnade bordet men kom inte tillbaka med vattnet. När buffé dukades gick en bekant för att hämta mat men servitören hejdade henne av någon anledning och hon fick vänta i 10-15 minuter fast det redan var 20:30 vilket var väldigt sent för middag. Maten var god men service verkade vara dålig. Jag önskar bara servitörer var lite mera hyfsade och visade något gott mottagande. Jag skulle inte rekommendera restaurangen.
Gick hit trotts de dåliga recensionerna men blev besviken. Grönsakerna smakar gammalt kylskåp, och det fräscha och lätta som man letar efter i en indisk restaurang lyste med sin frånvaro. Ris, köttbullar och sönderfriterade vårrullar är inte värt 99kr.
Beställde en vegetarisk rätt som dessvärre inte smakade bra. Det smakade som frysta grönsaker och buljong med ris; detta för närmare 150 kr inkl bröd. Kanske är andra rätter godare. Jag kommer dock inte köpa mat här igen troligtvis.
Väldigt god mat med olika maträtter och trevlig personal. Rekommenderas starkt.
Helt okej indisk mat. Kryddan är bra. Synd att inte naan bröd ingår i rätterna.
Trevlig personal och maten var kanon! Hade fått fem stjärnor om deras Vindaloo hade lite hetta. På tok för mild för att vara en Vindaloo. :
Comment on this business

to add Mazza Darbar - " مزه دربار " map to your website;