facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MC-Guiden AB

MC-Guiden AB

About

Välkommen till oss på stålvägen 11 i Vetlanda ! I vår 900 kvm stora lokal ryms utställning av motorcyklar,fyrhjulingar,atv, mopeder & tillbehör & verkstad

Address: Stålvägen 11, 574 38 Vetlanda
City: Vetlanda
Zip Code: 574 38



related searches:
Similar places near
JMZ Motor Vetlanda JMZ Motor Vetlanda 3 km JMZ Garage fixar mindre reparationer och service på motorfordon.
Mad Motorstadiums.com Mad Motorstadiums.com 4 km En mycket fin anläggning för bilspeedway och mc-speedway.
Reviews
Undermåligt företag som inte kan åta sig en vanlig service med oljebyte, oljefilterbyte och luftfilterbyte eftersom märket Piaggio inte säljs av dem trots att jag som kund själv har beställt hem allt som behövs. Varför ens ha en verkstad?
Mycket fin butik. Fräsch lokal, bra sortiment och trevlig personal.
Besökte stället mest för att se deras utbud. Helt ok. Jag är mest intresserad av minibike. Fick lite tips, trots att inga fanns tillgängliga just då. Tack.
Trevlig personal, bra service. Synd bara att det ligger så långt bort. ; Redigerar min recension . Är numera inte lika nöjd. Inför mitt senaste besök fick jag ett pris på 3 åtgärder. När jag sen skulle betala så blev det ca 500 kr dyrare. Plus att hojen stod och läckte olja när kommit hem. Vilket dom inte verkar bry sig om.
Har besökt butiken flertalet gånger då min motorcykel reparerades där. Personalen var mot mig mycket stöddig. Dessutom så tillkom extra utgifter för min reparation som både jag, andra mc ägare, men även en föredetta mc-butiksägare ansåg absurda. Reparationen blev inte heller ordentligt genomförd då saker fick rättas till i efterhand.
Trevlig och hjälpsam personal.
kundservice på världsklass! Tack så mycket för hjälpen.
Bra service, erfaren och kunnig personal, trevligt bemötande. En verkstad och affär jag kommer att besöka igen.
Lite dåligt uppdaterad hemsida, objektet var sålt trots att den fanns ute på två sidor. Då var objektet sålt för en vecka sen. Lite dåligt. Annars trevligt bemötande.
Det var ingen rolig upplevelse. Ingen affär jag kommer att besöka fler gånger. Sortimentet var si så där. Jag fick intrycket att man var mer till besvär. Det finns andra MC affärer.
Comment on this business

Directions to MC-Guiden AB with public transportation


Vetlanda Örtstigen 260 meters
345

to add MC-Guiden AB map to your website;