facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mc-kompaniet AB

Mc-kompaniet AB

About

MC-Kompaniet AB, din MC-Handlare i Skaraborg !

Address: Väringsvägen 1, 54176 Väring
Phone: 0500-440100
City: Väring
Zip Code: 54176


Similar places near
Öster Garden Öster Garden 1 km Öster Garden är en liten butik strax utanför Skövde i Väring. Öppettiderna varierar l...
Reviews
Köpte en helt ny motorcykel för mycket konkurrenskraftigt pris, tillräckligt bra för att vara värt att åka över 30 mil. Bemötande både över telefon och i butik var superbt; trevliga, proffsiga och ömsesidiga! ‍ Min upplevelse av MC-Kompaniet i Väring är dem är seriösa, måna om resultatet och pragmatiska. Sortimentet för MC-kläder upplevdes vara begränsat men ändå tillräckligt för att kunna rusta åkare för vägarna. Kan definitivt rekommendera denna butik!
Dom är grymt bra och hjälpsamma på alla vis, både köpt hoj och kläder där. Köpte en jacka som var lite för liten och hade även dragit av lapparna. Men dom var ändå snälla och bytte den. Så stort tack
Sitter å glor på skärmar, verkar inte vilja sälja grejer. Hittade ett par dojjer för 1700 spänn som jag inte köpte pga av detta.
Trevligt bemötande och en hjälpsam känsla från hela personalen Åker gärna några mil extra för detta. Snyggt o prydligt i butiken. Kommer tillbaka efter vintern
Köpte en grym motorcykel till ett bra pris 220519 som dom levererade innan beräknad tid. Service kommer jag naturligtvis göra där med även om det är 13 mil enkel väg då dom ligger betydligt lägre prismässigt till jämfört med sina konkurrenter i THN/GBG trakten. Vad finns det för anledning att välja någon annan handlare med 20 mils omkrets om man vill ha en Kawasaki till bra pris tillika service?
Fin stor butik med gott om både hojar och personlig utrustning. Trevlig ödmjuk personal.
Mycket trevlig MC butik med bra personal!
Bästa stället när det gäller kundservice i både butik och i verkstad. Har alltid fått toppbemötande vid varje besök.
Fin service, kan verkligen rekommenderas... Stort utbud av hojar och utrustning.
Bästa stället att lämna hojen på service köpa hjälm och annan utrustning har dom också
Comment on this business

to add Mc-kompaniet AB map to your website;