facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MC Tripp

MC Tripp

About

Vi arrangerar MC resor framför allt till Alperna

Story

Vill du uppleva fantastiska vägar och underbara berg på din egen motorcykel men inte känner för att köra ända dit? Häng i så fall med på en mc-resa till Val di Sole eller Val di Fassa. På vägen dit åker vi bekvämt i mini-buss med hojarna på släp efter. Resan utgår i från Stockholm men det finns möjlighet att ansluta efter vägen ner genom Sverige. Vi åker nattfärja mellan Trelleborg och Rosstock.

Val di Sole är en vacker dal som ligger i norra Italien, nordväst om Gardasjön. En känd ort i närheten heter Madonna di Campiglio. Vi kommer att bo på ett hotell som heter Pippo Hotell i byn Terzolas. Hotellet är ett trevligt familjeägt hotell med en skön spa-avdelning där vi kan slappnar av efter turerna.

Val di Fassa är en vacker dal som ligger i norra Italien, vid foten av de mäktiga Dolomiterna. En känd ort i dalen är Canazei. Vi kommer att bo på Piccolo Hotel i Vigo di Fassa. Hotellet är ett trevligt familjeägt hotell och har även en mindre spa-avdelning där vi kan slappna av efter turerna.

Turerna kommer att gå i den norra delen av Italien med fantastiska utsikter och underbara vägar. Vi kommer att besöka några av de kända ställen som finns i den delen av Italien. Framför allt kommer vi att köra på helt otroligt roliga och underbara vägar. Och Du!! Det spelar inte så stor roll om du åker glidare eller sporthoj, det är lika kul oavsett.

Address: Lagebergsvägen 27, 13667 Haninge
Phone: 0705771763
City: Haninge
Zip Code: 13667



related searches: Mc tripp wikipedia, Mc tripp age, Mc tripp songs, Mc tripp videos
Comment on this business

to add MC Tripp map to your website;