facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for McDonald's

McDonald's

Story

McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med 222 restaurangerna från Trelleborg till Luleå. Varje dag severar vi cirka 430.000 gäster.

Address: Hammarsmedsgatan 31, 542 35 Mariestad
Phone: 0501-138 40
City: Mariestad
Zip Code: 542 35


Similar places near
Burger King Mariestad Burger King Mariestad 1 km Förtjänar inte ens 1 stjärna, väntade 20 minuter på maten och 4 burgare saknade ost. ...
Asien Palace Restarurang Asien Palace Restarurang 4 km Lunchbuffen var god om än inte så stor. Trevlig personal och fräsch mat.
Shell/7-Eleven Hasslerör Shell/7-Eleven Hasslerör 9 km Kassörskan var dålig förberedd, Köpte en panini BBQ kyckling priset stod 55kr när jag...
Reviews
Snabb och gott! Trevlig restaurang och personal, lite stökigt och ostädat på toaletterna vid detta besöket, men det brukar oftast vara fräscht och rent. En bra uteservering, i rätt väderstreck . Kunde funnits ett par stycken parasoller ytterligare. Det saknas också stolpe med nummer för avhämtning via appen. En suverän funktion på andra McDonaldsrestauranger. En god lunch till bra pris.
Avstängd toalett där skötbordet finns, under en av årets största reshelger med långa köer som följd. En riktig miss som gör att man inte vill komma tillbaka. Tillsammans med faktumet att elbilsladdstationen inte funkade och att Happy mealet som vanligt serverades med leksak trots att jag valt bok har aldrig lyckats få en bok vid beställning trots 5 försök. Denna gång fanns det dock när jag gick tillbaka och klagade, första gången det har hänt. Tur att jag träffade en gammal kollega så vistelsen blev kanon ändå! Parkering: Elbilsladdaren funkade inte.
De senaste gångerna jag besökt detta ställe så är det alltid något som saknas i beställningen. Det är ofta väldigt skitigt och ostädat. Leksak istället för bok i Happy Mealen efter senaste besöket. Nej, detta ställe har gått ner sig något fruktansvärt de senaste åren.
Kan vara en av landets mest barnvänliga snabbmatsrestaurang! En personal i luckan som hade stenkoll och var supertrevlig. Bra möjligheter att "komma undan" och äta enskilt. Bra lekplats inne för barn 3+. Här finns även McCafé.Mat: 4/5
Klart Sveriges sämsta MC Donalds . Otrevlig personal samt okunnig. Man får verkligen vara glad om man får det man beställer.. Mc Donalds gör om gör rätt med er filial i Maria
Totalt värdelöst betalar för en mellan cola får ändats 250ml burk samt ingen glass.. skandal!
Stökigt, äckliga toaletter, full sopstation, många som spytt där så åker aldrig dit igen
Opersonligt och ganska smaklöst, upplever Burger King som bättre.Mat: 3/5
Stökigt på uteplatsen samt fulla avfallsstationer. Som ett resultat av detta bor nu hundratals kråkor i området som lever gott. Sen skulle kockarna i Mariestad behöva göra ett studiebesök hos kockarna i Arboga. Varken burgare eller strips var sådär varma som de alltid är i Arboga. Skärpning.
Var enda gästen i restaurangen, annars hade jag haft förståelse för stress osv. Smutsigt, massa tjutande ljud från köket, högljudd personal som skojade/skrek åt varandra, skulle in på toa och tvätta händerna och personalen knackade på 2 gånger och sa skynda dig. Totalt sett är en stjärna för mycket.
Comment on this business

Directions to McDonald's with public transportation


Mariestad Haggården väg 26 100 meters
500
506
513
515
Haggården 110 meters
2
Södra Horn 280 meters
2

to add McDonald's map to your website;