facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for McDonald's

McDonald's

Story

McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med 222 restaurangerna från Trelleborg till Luleå. Varje dag severar vi cirka 430.000 gäster.



"McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med 222 restaurangerna från Trelleborg till Luleå. Varje dag severar vi cirka 430.000 gäster."
Address: Verkstadsgatan 11, 233 51 Svedala
Phone: 040-407309
City: Svedala
Zip Code: 233 51


Similar places near
Pizzeria Piri-Piri Pizzeria Piri-Piri 1 km Har tyckt att dom har dom bästa pizzorna men när jag ser att dom snålar in på fyllnin...
Sibylla I Svedala Sibylla I Svedala 1 km Helt ok burgare
Sibylla Sibylla 1 km Sibbe! god snus. Sibylla, fint namn. Restaurangen inte så bra. Hälsa aschberg! Chripp...
Reviews
De får en stjärna bara för att man måste lägga minst en stjärna... Väldigt besvikande service två gånger i rad. Personalen är otrevlig och man får inte det man beställer. Förra veckan beställde jag 8 påsar vingar. Kom till bilen och lyckligtvis räknade jag dem. Jag hade bara 7 påsar gick tillbaka för att få den sista påsen, fick inte ens en ursäkta från personalen. De kastade bara fram ett påse till och sa, "här, 8 påsar" Idag beställde jag 2 paket med 9 stycken vingar. När jag öppnade paketen, den ena hade 9 vingar, den andra hade bara 8. Man kan inte lita på att man får det man beställer.... Skall behöva räkna varje gång för att vara säker?! Den otrevliga personalen gör det ännu mer besvikande...
Bra mat och varm, klar förbättring sedan tidigare år. Parkering skulle kunna bli bättre.
Jag blev LEGIT, magsjuk. Inte ens ett skämt. Men det var typ 2021, så de e lugnt nu. Topp 2 i Sverige! på långsammast servering. Men! Glassmaskinen brukar fungera. Men den används sällan, då ingen är här och äter.
De är lite slarviga med beställning. Nästan varje gång saknas det något. I Svedala i alla fall.Mat: 4/5
Servicen på McDonalds i Svedala var urusel den dagen jag besökte. Vi var ett fåtal kunder men fick vänta väldigt länge. Flera kunder fick fel mat, eller fick inte det de betalat för. Verkade vara fullständigt kaos i köket. Det är inte likt McDonalds, man kan ju hoppas att det är en tillfällig formsvacka.
Mycket dåligt. Beställer cheeseburgare men när jag kört ända hem så är det ingen burgare i den… Sen får jag alltid fel dippsås och ofta fel allmänt
Klarar man ej av att göra en cheeseburgare utan gurka och ketchup är det inte mycket att hänga i granen. Köpte tre sådana cheeseburgare. En hade gurka. En annan hade gurka o ketchup. Den tredje såg de mer ut som man insett man inte ens klarade av att göra en cheeseburgare utan gurka och ketchup, och sen bara dragit av gurkan och ketchupen med något.
Trevlig personal, dock er rusningstid, och maten är över standard McDonalds samt byggnadens inre är modern och ren. Parkering: Typ 5 platser för avhämtning och besökare, används sällan. Tillgänglighet för rullstol: Finns dörröppnare vid ingången, ett plan med bred toa.
alltid långsam service, man borde lära sog av Mcd Lockarp som alltid har snabb service
Kö som stod stilla .... Mat ...njaaa Man får vad som förväntas ...Mat: 2/5
Comment on this business

to add McDonald's map to your website;