facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for McDonald's

McDonald's

Story

McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med 222 restaurangerna från Trelleborg till Luleå. Varje dag severar vi cirka 430.000 gäster.



"McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med ca 200 restauranger från Trelleborg till Luleå. Varje dag serverar vi cirka 400.000 gäster."
Address: Åkaregatan 1, 671 33 Arvika
Phone: 0570-711507
City: Arvika
Zip Code: 671 33


Similar places near
Kockikiosken Kockikiosken 431 meter Arvikas bästa korvkiosk! Gott mos och bra och hjälpsam personal! Dock är placeringen ...
Pizzeria Milano Pizzeria Milano 500 meter Helt ok lunchpizza.
Arvika Timmys Gatukök Arvika Timmys Gatukök 1 km Bra snabbmatställe, hyfsad meny och trevlig personal. Ett litet minus är dock att de ...
Götes Cafe & Grill Götes Cafe & Grill 1 km Var sådär, ganska otrevlig personal, Maten var ganska okej, Lite torr bara, trevligt ...
Dottevik Pizzeria Dottevik Pizzeria 3 km Bland de bättre vesuvio jag ätit! Mycket fyllning och goda ingredienser
Reviews
Både jag och grabben fick Rå hamburgare, kall pommes och fel dricka. Lång väntetid Smutsiga lokaler Smutsiga toaletter Dom gjorde ny hamburgare som var lika rå som den innan. Här finns stor risk att man blir sjuk.
Som på alla restauranger själv beställa. Trots enbart en beställning före tog det alldeles för lång tid När maten kom var det ovanlit gott. Dock pågick torkning av golvet tre platser från där jag valde att sitta.
Snabb mat är ju som det är. Ganska snabba att leverera, men tyvärr så syns det att de har bråttom. Hamburgaren ligger inte ordentligt i brödet, salladen mm ligger hälvvägs i pappret mm. Nu är det inte så jämt. Smaken är bra!
Sveriges långsammaste McDonald's. Skulle varit en stjärna om det inte varit för personalen som sliter men ändå orkar behålla bra bemötande gentemot kunderna. All cred till personalen!
Ointresserad personal och ofräscht i allmänhet i lokalerna. Maten var kall och halvrutten sallad. Jag åker aldrig dit och äter igen.Mat: 2/5
Inte bra jag köpte två vrape så fick jag bara is och lite krimma många som jobbar där tänker inte på hygien jag har många gånger prata med personal men fick inte svar Vegetariska alternativ: Barnvänlighet: Specialkost:
Lång väntetid, ingen ac i resturangen, får inte allt man beställt. Krävs en väldigt stor insats för att styra upp personalen och hur dom arbetar. Väntade i 30 min på en frappe för att bli meddelad att maskinen var trasig. Bara ett exempel på allt som vart fel dom gånger jag besökt stället över åren.
Köpte en happy meal med nuggets, men fick inga nuggets så fick åka tillbaka och då var all annan mat kall sen
Finns inte frukost, men fick beställa, sämmert
Grymt dålig service, lyssnar inte på kund lämnar ut fel mat Tar extremt lång tid för att få maten
Comment on this business

to add McDonald's map to your website;