facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for McDonald's

McDonald's

Story

McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med 222 restaurangerna från Trelleborg till Luleå. Varje dag severar vi cirka 430.000 gäster.



"McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med 222 restaurangerna från Trelleborg till Luleå. Varje dag severar vi cirka 430.000 gäster."
Address: Charlottenberg Shopping Center, 673 22 Charlottenberg (Suède)
Phone: 0571-21202
City: Charlottenberg
Zip Code: 673 22



related searches: Mcdonald's charlottenberg menu, Mcdonald's charlottenberg delivery, Mc donalds, Charlottenberg butikker, Burger King, Mc donalds Spandau
Similar places near
Korven.net Korven.net 174 meter Vi tilbyr ekte danske håndlagde pølser fra Steff Houlberg, og hjemmelaget potetmos. P...
The Corner Café & Buffet The Corner Café & Buffet 597 meter Jag gillar deras nya koncept med Thaimat och renoveringen var verkligen uppfräschand...
The Corner Café & Buffet The Corner Café & Buffet 604 meter Äter inte ofta pizza men när jag gör är det oftast från Corner.
CharlottaGrillen CharlottaGrillen 1 km Tråkig uteservering och skitiga möbler att sitta påMat: 5/5
Reviews
Betalningsstrul vid beställningsskärmarna gjorde att det tog lite extra tid men det löste sig. Kan även leva med att jag inte fick det jag beställt. Att inte personalen agerar på att det sitter folk o röker e-cigaretter vid borden är däremot inte okej.
Bra och billigt, snabbt mat
Mye folk - lång ventetid. En milkshake och en äppelpai tog 25 minuter. Inte många i affären men trolig drive true som fick service.Mat: 3/5
Är nog bra har inte ätit där
Väldigt dålig mat och personalen i kassan verkar va påtänd/hög. Väldigt dåligt ställe
Populärt med barnbarnen,handlar mest i luckan. Ofta problem med att något fattas eller blir fel.
Vissa menyer kostar 20-30 kronor mer här än i Arvika, misstänker gränshandeln som faktor. Underbemannat, tycker synd om stackarna som sliter och skyndar men ändå ständigt ligger efter för att de är för få. Tar för lång tid helt enkelt, ur kundsynpunkt. Det blir missar här och där också, saker ur beställningen som fattas tex. Ihopslängda burgare och osaltade eller översaltade pommes, samt att utbudet är sämre än i tex Arvika. Inte trevlig resturang att sitta i, blir fort grisigt många kunder som inte verkar ha bordsskick. Duger i nödfall, men med ett nyöppnat Burger King i närheten så blir det få köp här framöver.
Kändes som de sprayat hamburgerbrödet med vatten för att få det mjukt sedan micrat/rostat det. Var som en halvbränd skorpa. Sedan smakade inte burgaren som en big tasty heller. Kan ej sätta fingret på det men nästan lite surt. Men kan väl inte klaga igentligen. De som jobbar här lär ha det sjukt stressigt på sitt jobb. Maten slank då ned iallafall.
Helt enkelt ok ,bra affär Tjänst: 5/5
Katastrof ställe, brända stenhårda hamburgarbröd, ingen ordning i kösystemet med personal som flyttar mellan olika kassor hela tiden. Städar under bordet samtidigt som man sitter och äter.
Comment on this business

to add McDonald's map to your website;