facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for McDonald's

McDonald's

Story

McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med 222 restaurangerna från Trelleborg till Luleå. Varje dag severar vi cirka 430.000 gäster.



"McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med 222 restaurangerna från Trelleborg till Luleå. Varje dag severar vi cirka 430.000 gäster."
Address: Kungsgatan 53, 824 30 Hudiksvall
Phone: 0650-59 50 92
City: Hudiksvall
Zip Code: 824 30



related searches: McDonald's Frankfurt, McDonald's in der Nähe, McDonald's Öffnungszeiten, McDonald's menu, McDonalds Gutscheine, McDonald's Germany, McDonald's Angebote, McDonald's app
Similar places near
Kwan Aaharn Thai Kwan Aaharn Thai 1 km Ett litet trevligt ställe. Kwan är supertrevlig, generös med mat.
Ramr Gatukök Ramr Gatukök 2 km Ramr Gatukök/kiosk
Max Hamburgare Max Hamburgare 4 km Ett av de sämsta Max restaurangerna jag besökt. Kall hamburgare hur det nu är möjligt...
Burger King Hudiksvall Burger King Hudiksvall 4 km Bra pris, bra snabbmat. Man får ketschup utan att tjata om det.
Reviews
Vi skulle in o äta spicy chicken nuggets, då jag hade en rabbatkupong i appen för det så blev det en väldigt krånglig beställning via mobilen. Jag fick göra om den ca 5 gånger och då maten kom var det vanliga nuggets... men inte resturangens fel då jag dubbelkollade min beställning hade jag beställt fel i ilskan att måsta göra om ordern så många gånger..
Om. I vill vänta längre än akutmottagningens kö så köp mat härMat: 4/5
Hör inte vad man säger när man beställer och kan tydligen inte ändra i menyn till en stor dricka. Sen fattas ofta något i beställningen när man fått maten i driven.
Beställde chicken nuggets å fick en lätt matförgiftning, sista gången jag äter där!!!! inte ätit där på fem år sen äter där å får matförgiftning ... rekomenderar inte deras matMat: 1/5
Synd på måsarna på ute servering var så livliga annars bra mat och trevligt inne.Mat: 5/5
Det var rent och det är man inte van vid när det gäller MC Donalds.burgarna blir mindre och mindre förut blev man mätt på en menyMat: 3/5
Trots dubbla beställningar, först i drive in sedan i luckan för uthämtning. Fick först bara 3 läsk istället gör 4. Kommer hem med 2 strips istället för 3. Bedrövligt.
Det är en okej mat med snabb tjänst. Personalen kan tyckas lite blyga iblandMat: 4/5
Toalettdörrarna är sååå tunga. Barn, äldre eller en handikappad är de då verkligen inte anpassade till. Se över dem snälla.
Kvaliteten är undermålig. Ofta får man fel eller saknar något. En Happy Meal verkar vara allt för avancerad att slänga ihop då det ibland saknas leksak, saknas pommes, hamburgare istället för nuggets. För att inte tala om dipsåser som saknas i beställningar. Jag kan säga att jag alltid gör standardbeställningar, inte en massa plus eller minus. Höj kvaliteten genom att lära ungdomarna service och att stämma av beställningarna. Restaurangen är även väldigt kylig vintertid.
Comment on this business

to add McDonald's map to your website;