facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for McDonald"S

Address: Fenix Väg 2, 134 44 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-570 303 09
City: Gustavsberg
Zip Code: 134 44



related searches: McDonald's Menu Deutschland, McDonald's Frankfurt, McDonald's Menu Preise, McDonalds Gutscheine, McDonald's Deutschland, McDonald's Lieferservice, McDonald's Preise, McDonald's Berlin
Similar places near
Max Hamburgare Max Hamburgare 184 meter Beställde glutenfritt vegetariskt mål. Upplyste noga i kassan att jag inte tål gluten...
Sibylla Gustavsberg Sibylla Gustavsberg 3 km Riktigt god mat. Jag älskar Sibylla Gustavsberg. Snabba leveranser via foodora. Bra u...
Reviews
Jag som tyckte att MCD har stagnerat totalt men tvi fick jag... BurgarnaEl maco och Nacho salsa var perfekt gjorda och inte ihop pressade som dom brukar vara.. frittsen var perfekta.... så den kökspersonalen måste vara något extra... svinbra jobbat..
Riktigt dålig McDonalds! Missar nästan ALLTID en del av beställningen. Oftast dipsås eller dylikt men de missar även själva Hamburgaren!! De har förlorat en kund efter ikväll.
Som vanligt brra med mat och plats, rent, sprit till handen. Tråkigt att framför lokalen känns stark lukt av gammalt friteringsfett.
Helt ok, god mat, kan vara lite smutsigt dock.
sämsta kaffet jag någonsin druckit. tog drive in o redan kört några mil så var knappast värt att vända och klaga. luktar o smakar som en gammal askkopp!!
Riktigt bra McDonald's som har toutchskärmar och bordservering. Enda nackdelen är att det ofta är mycket folk och jobbiga tonåringar på kvällarna.
Helt ok, men inte jättekul glutenfritt bröd till hamburgarna.
Trevlig personal. Och maten verkade lagad med kärlen. Skiljer sig mycket från andra Mc Donalds.
Ligger bra till och är som alla Mc Donalds.
Bra om man vill ha något snabbt. Maten är inte något vidare, men det brukar det inte vara på sådan platser. Lätt att nå och bra service.
Comment on this business

to add McDonald"S map to your website;