facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for McDonald's

McDonald's
"McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med 222 restaurangerna från Trelleborg till Luleå. Varje dag severar vi cirka 430.000 gäster."
Address: Falkenbergsmotet , Falkenberg 311 50, N, SE
Phone: +46 346 580 11
City: Falkenberg
Zip Code: 311 50



related searches: McDonald's Menu Deutschland, McDonald's Lieferservice, McDonald's Öffnungszeiten, McDonald's Preise, McDonald's number, McDonald's app, McDonalds Gutscheine, McDonald's Frankfurt
Similar places near
Burger Inn Burger Inn 4 km Var här och åt lunch med barnen. Burger inn är en hamburgarhak som har funnits i Falk...
Reviews
Maten smakade bra, och det var bra service. Tjejen i kassan va duktig, trevlig och hjälpsam och ändrade så att jag fick min fanta utan is. Kommer ej ihåg namnet. Men killen Dennis som stod i lucka nummer två och delade ut min beställning väckte känslan av hur viktigt det faktiskt är att lyssna på sina kunder/gästers behov! Jag har själv jobbat 8 år inom snabbmatsrestaurang i Ullared. Han kommer nå långt om han vill inom denna branschen eller något service yrke. Jag hoppas att han ser den här recensionen Och tar till sig av detta. Bra jobbat Dennis
Tog en evighet att få leveransen till P-platsen utanför, minst 20 minuter. Eller vänta nu, hälften var fel mat och det fick bli mc drive med klagomål. Inte bra om man har tider att passa.
man får ingen kvitto när man bästeller på automat för dom byter aldrig. extremt otrevlig personal, lång kö tid när man väl får maten har dom glömt,har vart där 3 ggr alla gånger var det något som fattades eller dryg pesonal Barnvänlighet: fattar int så tog ba nåt
Jätte bra för att vara en MC Donalds. Trevlig och service inriktad personal. En i personalen kom ut med våran mat trots att vi inte hade beställt bordservering. Normalt flöde av människor under vårat besök i resturangen. Parkering: Mycket plats för att parkera. Tillgänglighet för rullstol: Ja.
Inte bra den sämsta jag varit på o den ligger i Falkenberg.Mat: 1/5
Snabbt och gott Men appen funkade inte att betala/beställa med idag. Och vi fick inte utnyttja samma erbjudande i kassan trots att det inte fixat problemet, det var för dåligt. Annars brukar de vara bra här och det finns två snabbplatser utanför som är till för appbeställningar.
McDonalds i Falkenberg har blivit bättre på sistone rent generellt. Brukade beställa vmat via drive thrun tidigare och det blev fel ganska ofta tidigare. På senare tid har vi ätit där. Mindre fel och godare burgare. Trevlig och glad personal. Det är fler som jobbar där nu än tidigare.
God mat och väldigt trevlig personal!
Jätteliten. Trångt inne men stor plats uteMat: 5/5
Väldigt seg personal och när vi körde och beställde så fick vi inte sakerna vi sa!! Dålig stil
Comment on this business

to add McDonald's map to your website;