facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for McDonald's

"McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med 222 restaurangerna från Trelleborg till Luleå. Varje dag severar vi cirka 430.000 gäster."
Address: Kumla Gårdsväg 30 , , Norsborg 145 63, AB, SE
Phone: +46 8 531 867 68
City: Norsborg
Zip Code: 145 63



related searches: mcdonald's near me now, mcdonalds coupons, mcdonalds, mcdonalds app, mcdonalds canada, mcdonalds number, mcdonald's menu, mcdonald's hours
Similar places near
Konyali Sweden Konyali Sweden 2 km Bra med mat men inget över det vanliga
Pascha Pizza & Kolgrill Pascha Pizza & Kolgrill 2 km Översatt av Google Deras pizza är bara annorlunda. Pizzan är utsökt oavsett vilken sm...
Reviews
Brukar vara bra mat. Dock ser toaletterna ut såhär. Blod i ena handfatet, smuts överallt i båda toaletterna. Undra hur köket ser ut. Ångrar att jag beställde innan jag gick dit, annars hade jag åkt till en annan restaurang.
Sjukt smutsig restaurang och handikapp toaletten var så äckligt så det bara var att stänga dörren igen. Soptunnor i restaurang överfulla och brickor i berg vid dessa med matrester Gör om och gör rätt!!! Kommer aldrig mer att besöka denna restaurang!!!!!!
McDonalds har inte världens bästa mat och BÖR motsvara prisen. Fine!! Men: 2 gånger köpte vi mat för barn och svängde till E4 efteråt och märkte otroligt dålig kvalite. Alltså mycket dålig att ingen kunde äta. Då var det svårt att svänga igen annars skulle jag kasta maten på ansvarig där och säga att man måste skämmas om man vet om kvalitet och ändå säljer den till folk. Hittade deras telefon på Maps och ringde dem när jag var i bil men ingen svarade. Gå inte dit...!
Den tåg väldigt lång tid att man kommer fram och få sin beställning. Känns är det för mindre antal på personal där.
Tre gånger när vi beställde maten så fattades om inte hamburgare så fans det inte 3 st äppel pajer dem svarar inte äns när man ringer : kommer aldrig att beställa merMat: 3/5
Vit skjorta. Gammal.Skriker på alla som jobbar. Om de gör något fel så blir hon jätte arg. Kl 06:30Mat: 1/5
Atmosfär som en toalett. Stressad personal som inte SER kunderna. Här verkligen känner man sig inte välkommen. Människan i kassan får chansen att vara lika personlig som ett sandkorn. Här gör sig ordet "girig" blek i jämförelse med var donken står för idag.
Så j**la äckliga toaletter. Den ena äckligare än den andra. Fick kväljningar. Ät inte här. Ångrade besöket så fort jag såg det. Förstår inte, är det ingen i personalen som bryr sig om de smutsiga toaletterna?
De är vänliga och snabba. Ibland kan det bli krångligt och då kan jag få fel mat men annars är det bra
Riktigt dålig pommes, hårda,brända och sega om vartannat.Mat: 1/5
Comment on this business

to add McDonald's map to your website;