facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for McDonald's

McDonald's

Story

McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med 222 restaurangerna från Trelleborg till Luleå. Varje dag severar vi cirka 430.000 gäster.



"McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med ca 200 restauranger från Trelleborg till Luleå. Varje dag serverar vi cirka 400.000 gäster."
Address: Ringvägen 80, 731 50 Köping
Phone: 0221-140 80
City: Köping
Zip Code: 731 50


Similar places near
Max Hamburgare Max Hamburgare 350 meter Sveriges sunkigaste Max. Inte ens sunkigt på ett trevligt sett heller. Fett långsam p...
Pizzeria Metropol Pizzeria Metropol 1 km Goda och stora pizzor tog salami och vesuvio. Bra pris och trevlig personal! Rekommen...
Pizzeria Adria Pizzeria Adria 1 km Fick vänta 90 minuter på en oval pizza med lök slängd i hela kartongen. Frågade efter...
Ic-Baren Ic-Baren 2 km Dom bakar Köpings bästa Pan pizzor.
Melisas kök - Köpingsvik Melisas kök - Köpingsvik 297 km Hamburgare, kebab & gyros, falafel, pasta, sallad och korv. Melisas serverar vällagad...
Reviews
Fick vänta lite väl länge på min meny trotts att det bara var ett par kunder inne i restaurangen och minst 8 i personalen. Beställningen kom upp på skärmen som ”serveras” men jag fick ändå vänta 5 minuter. Som vanligt på McD kan de inte sätta igång kaffemaskinen inrid så kaffet är klart med resten av beställningen, utan man ska få vänta på kaffet för att de inte löst beställningen fullt ut från början. + Spicy Japaleno är god - lång väntetid på maten.
Vi har stått stilla i drive thru I 40 minuter nu och det har inte ens rört sig. Jätte dåligt. Personen som pratade med oss var tyst emellanåt och vi bra tvungen att leda konversationen. Vi valde att be folk bakom oss backa så vi kunde åka iväg. Folk började samlas runt allas bilar.
Ca 7 minuter för att få göra en beställning i driven fast man står först hel tiden. Ytterligare ca 5-10 minuter för att få maten. Hänt flera gånger. Åkt därifrån ibland för att det tar för lång tid innan någon kommer till betalningsluckan. Samma personer måste springa mellan luckorna tydligen.
Verkar som om de inte skickar med servetter längre när man beställer i drive in. Det är dåligt. Även sur tjej som tog betalt. Burgaren var ok.Mat: 2/5
Förbaskat gott när man är hungrig, men lite stökigt när "disken" är full och det är brickor överallt.Mat: 5/5
Fastfood? Två cheeseburgare och en cola. 15 minuter. Stanna inte här om ni har bråttom.
Beställde via mobil app och att de skulle komma ut med maten till parkeringen. Ingen mat kom så gick in, där står maten kall. Frågar vart min mat tog vägen och då ser personalen ut som en fågelholk.. ingen reaktion alls förens hennes kollega kom och hjälpte till.
Ok, men lite dålig städning ute i restaurangen. Kladdiga bord förblir kladdiga i 20 min medan jag äter. Var är golvpersonalen? Hänt flera ggr.
Smutsiga toaletter. Det droppade vatten från taket ner i en hink som stod uppställd. Alla soptunnor utomhus var överfulla och kladdiga. Maten var däremot riktigt smaskig och alla specialbeställa grejer levererades utan felaktigheter. Snabb leverans av maten också.
Lite snabbmat dör man inte, räddar livet när man kommer hem sent på natten och magen har rock festMat: 4/5
Comment on this business

Directions to McDonald's with public transportation


Bergslagsvägen Norra 140 meters
550A

to add McDonald's map to your website;