facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for McDonald's Landvetter

McDonald's Landvetter
Address: Flygplatsvägen 12, 438 80 Härryda
Phone: 031-946105
City: Härryda
Zip Code: 438 80


Similar places near
7-Eleven Landvetter Airport 7-Eleven Landvetter Airport 2 km Servicen är kanon här. Rent och snyggt alla tider.
Reviews
Kom in till en fullkomligt tom restaurang kl. 0700 Jodå, det var helt tomt så när som på oss själv och personalen, eller vad nu dessa ska kallas. Beställer en McMuffin och två toast med två apelsinjuice. Det tog 20! minuter att få fram detta av den, minst sagt, odugliga personalen. Skitigt som fan själv överallt, inga sopsäckar i sorteringen. Herrejösses, så illa skött ställe har jag aldrig skådat. Detta anmäls till McDonalds HK. VAR SÅ SÄKER!!
Så äckligt ostädat. Känns som att de kommer att stängas av hälsonämnden. Golvet med någon äcklig hal hinna i större delen av resturangvagnen. Total misär med soporna. Toaletter inte städade på ett dygn. Ledsamt nog den sämsta McDonalds jag har besökt någonsin.
Första gången vi var där var klockan 4 och vårat flyg varit inställt. Efter gått från Landvetter dränkt regn efter bara käkat dyr flygplansgodis i 12 timmar så var det låst trots 24/7 skylten. Det fanns personal och en gäst inne men vi fick inte komma in utan fick gå igenom drive thru. Andra gången vi var där1 månad senare så tog vi drive thru men dem tog inte våran beställning ändå.
Den sämsta restaurangen i landet som jag hittills besökt. Både provat att beställa inne och driveby, service känsla NOLL, från personalen, ibland kan du inte ens höra vad dom säger så dålig svenska är det, maten är slarvigt byggd många gånger. Sista gången jag körde drive by, detta var sista på riktigt, så sitter jag 3min i kö för att komma till beställning och då säger någon på mycket dålig svenska, kan inte handla maskin sönder. Jag fick sitta ytterligare 7min för att komma ut ur kön och inget fick jag handlat. Kan verkligen absolut inte rekommendera detta ställe på något sätt. Kommer aldrig att rekomendera detta till någon som ett bra snabbmat ställe. Gör om gör rätt
Besökt mitt i natten innan och efter flyg, första gången var de inte ens öppet trots 24/7 skyltar, andra gången fungerade inte kortautomaterna så man fick beställa i appen. Känns inte så pålitligt till framtida resor tyvärr:
Pinsamt dålig service Gav dem två chanser men aldrig igen. Första gången var toaletterna så avskyvärda att det inte gick använda dem. Det är alltid det första man ska göra när man kommer till en restaurang. Kan dem inte ens städa en toalett så vill jag inte se köket troligen. Andra gpngen lyckades dem inte ens ge mig rätt mat trotts ensam i kön i Drive Throughn och maten var klart under hälsovårdsmyndighetens krav.
2 av 6 beställningsskärmar fungerade. Överfulla soptunnor både inne och ute. Skitiga bord, kladdigt på golvet. Ingen ketchup, inga servetter. Det tog 20 minuter att få maten och när beställningen kommer är den fel. När jag påpekar detta är personalen otrevlig. Gamla Nuggets och kalla hamburgare sätter pricken över i:et. Flertalet gäster lämnar innan de beställt pga skicket på restaurangen. Utan tvekan den sämsta McDonaldsen i landet. Nog dags för miljö och hälsa att göra ett nytt besök då inget verkar ha blivit bättre sedan besöket i mars. Ofattbart…
Kaos! Personalen pratar ej svenska! Fick vänta i 35min på maten. Sen var maten vi fick fel. Skitiga toaletter och tömmningsstationen var fulla så folk fick ställa sina brickor på borden.Mat: 2/5
Toaletterna va ostädade, utan papper tvål och vattnet i kranen va avstängd. Min hamburgare va nog det ledsnaste jag sett på väldigt länge. Torr och dressingen ute i ena hörnet. Det tjöt även ett larm under hela vistelsen vilket möjligen hade varit behagligare med lite hissmusik. Dörröppningsknappen fungerade inte heller så det blev kaos i dörren ut.
Har nog aldrig ätit på en värre McDonaldsrestaurang. Det var verkligen fullständigt kaos. Hemska, ostädade toaletter. Stod brickor med matrester runt om i hela restaurangen. Tog lång tid att få maten som faktiskt var riktigt illa. Trodde inte det var möjligt, men mina nuggets var kalla, Fantan saknade kolsyra och smakade salt. Hörde flera som betalat för maten som valde att åka utan att ha fått något att äta. Sammantaget känns väl Landvetter som nåt för McDonalds ledning att ta en kik på. En skamfläck för varumärket.
Comment on this business

to add McDonald's Landvetter map to your website;