facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for McDonalds

McDonalds
Address: Hedvägen 203 , Trelleborg 231 66, M, SE
City: Trelleborg
Zip Code: 231 66



related searches: McDonalds Gutscheine, McDonald's Öffnungszeiten, mcdonalds.de menu, McDonald's in der Nähe, McDonald's Frühstück, McDonald's Lieferservice, McDonald's Preise, McDonald's menu
Reviews
Skulle beställa cheesburgare dom kostar 15 kr vilket vi har handlat på andra McDonalds på andra ställe i landet efter kl 22.00 rent plötsligt kostar dom 19kr så jag kommer aldrig att handla något på McDonalds mer man kan inte höja priserna utan att ändra menyn så jag handlar aldrig mer på McDonalds och det gjorde jag inte i kväll heller tror dom att man kan behandla sina kunder så kan dom behålla sina hamburgare hoppas max öppnar i trelleborg snart hoppas McDonalds får stänga ner snart
Det är ju McDonalds varken mer eller mindre, vet vad man får. Inga höga förväntningar så blir man nöjd.Mat: 3/5
Kanon bra service, Lagom tid att vänta tills maten var färdig och allting var varmt och gott.Mat: 5/5
Nytt är att man får maten till sin sittplats, men det är inte tillåtet att sitta ute och vänta på maten. När vi satt utanför kom en ur personalen och fimpade en cigarett rakt framför oss på marken. Det luktade mycket illa!!! För det första är det numera olagligt att fimpa på marken men det är ju för fasen ditt arbete du skitar ner framför, är du helt puckad?
Bra med lekhörn, men tvålhållaren hade gått sönder och man kunde inte tvätta händerna...Mat: 4/5
Första gången på länge.. Hade nästan glömt hur smaklös maten är, speciellt pommesen. Big Tasty har blivit väldigt liten eller? Hade för mig den var störst!? T.o.m. barnen ogillade sina habby meal.
Tjejen suckade hela tiden när man beställde, och åter igen fick vi fel. Har aldrig fått allt rätt som vi beställt. Sämsta stället i Sverige
God mat men fruktansvärt stökigt i lokalen. Servetter m m på golvet och bordet inte avtorkat. Så fullt där man ska kasta avfallet att det inte ens gick att ställa brickorna då det redan stod många på hög med avfall. Borden runt omkring var också fulla med brickor med avfall. Osmakligt!
Sämsta ställe som jag har varit. Jag har väntat på kassan 20 min. Ingen svarade på mig. Jag hade kontant i handen och jag kallade på dom som jobbar där Ingen som svarade på mig.Jag gick ut. Utan att jag beställt något. Det ska bli sista gången som jag kan komma. På den Sämsta ställe. Tack så mycket.
Gött käk & trevlig personal. Tog med maten hem Vegetariska alternativ: Hade gärna haft ett bättre alternativ på vegetarisk burgare, men den dom har är helt okej Barnvänlighet: McDonalds restauranger är alltid barnvänliga me plats för barnen att springa runt & leka. Parkering: Alltid plats för parkering.. Tillgänglighet för rullstol: Absolut, gott om plats för att både ta sig in & runt i restaurangen med rullstol. Specialkost: Har inte ätit nån specialkost & vet inte om det finns heller.
Comment on this business

to add McDonalds map to your website;