facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mcraft

Mcraft

About

Motorcykel-event med Berra ”Dakar” Marcusson, MCraft. För dig som gillar mc, äventyr och utmaningar – nybörjare som proffs.

Story

Tycker du att tjusningen med motorcyklar är frihet?
Att kunna sticka iväg på hojen längs vilda stråk, smyga runt på mindre vägar och upptäcka platser som inte så många känner till?
Bär du på ett frö av upptäckarlust?
Undrar du alltid vad som finns bakom nästa kurva?
Är du nyfiken på Gotland och längtar till vidsträckta stränder, raukar och mysiga skogsgläntor?
Om du dessutom gillar grus, tallbarr, sten, sand och ringlande bäckar; då kommer du att älska att få åka runt på Enduro-Safari med Bertil Marcusson!

Längs slingrande grusvägar tar du dig runt på ett Gotland få har sett. Turen innehåller naturscener, motorcykelåkning, glada kamrater och äventyr. Du får tillfälle att testa lite körteknik anpassat efter din egen nivå.

När du följer med på den här turen har du allt det praktiska fixat med boende, mat och vägval. Du tar med egen mc eller hyr. Du väljer själv svårighetsgrad på åkningen. Med Berra som guide kommer du direkt till de rätta vägarna, har ständig tillgång till expertkompetens och får höra en del berättelser från hans tävlingsåkande. Det här är mannen vars motto är ”Var Glad”.

Observera att det som följer är ett exempel på program för mina vanliga turer som är öppna för alla. Jag anpassar alltid detaljerna in i det sista beroende på deltagare, väder, årstid och liknande. Mina turer blir som bäst när de känns nya både för mig och deltagarna.

Ankomst till Visby på eftermiddagen, inkvartering för två nätter i hotell alternativt toppmoderna stugor i Visby med omnejd.
• Samling och genomgång av aktuell tur i mitt upplevelsecenter.
• Mc och personlig utrustning till de som inte kommer med egen mc.
• Kaffe med Svärmors bullar.
• Kort genomgång av säkerhet och praktiskt körteknikprov.

Första kvällen kör vi ca 6 mil under 2-3 timmar på ganska tekniskt och krävande underlag, möjlighet att välja svårighetsgrad finns.

Andra dagen startar efter frukost med att vi rullar iväg redan klockan 8. Vi har då ca 25 mil framför oss av härliga grusvägar, skogsvägar, kraftgator och lite till… Vi kommer förutom rolig körning att se naturskönt Gotland som få har sett. Vi stannar för att fika och äter riktigt bra mat, serverad på gourmetrestaurang eller kanske från kocken själv ute i det gröna – men det kan också bli på något oväntat ställe…

Mot sen eftermiddagen är det dags för det sedvanliga safarimomentet där vi ”skjuter hagel och träffar kompisar” som min farfar brukade säga… Vi siktar dock bara på lerduvorna. Därefter bastu, relax och lättöl för den som orkar. Efter mummning åker vi in till kulturarvstaden Visby och avnjuter en energirik middag i glada vänners lag.

Tredje dagen kör vi ca 20 mil på exceptionellt sevärda vägar, vi besöker Gotland Ring och den som känner sig manad kan få göra ett försök på vår 13 miljoner ton tunga hög av grus.

Vi följer kusten, men månar om våra hällmarker och hinner även med ett och annat specialprov för de som ännu har ork över för riktig enduro. Vi avrundar med á la carte på den undangömda men ändå världskända Fabriken Furillen, där vi njuter av atmosfären, äter kungligt och samlar oss för returen till Visby på blandade småvägar.

Väl i Visby avslutas turen och du som har hyrt mc och utrustning kan bara släppa allt och få skjuts i Berras Upplevelsemobil tillbaka till ditt vanliga liv.

Varmt välkommen till en upplevelse utöver det vanliga! (eller som mina kamrater brukar säga; ”utöver det normala”…)

Pris: Inkl.allt, 7990 kr
Pris: Tar med egen mc, 5990 kr
(Med reservation för att prisbilden kan ha förändrats sedan denna presentation lades upp på Hittaupplevelse.se. Kontakta företaget för aktuella priser eller se hemsidan nedan..)

Kontakt:
Bertil Marcusson
Gamla Hamnterminalen
Färjeleden 2
621 57 Visby
Telefon: +46 704 13 63 80
E-postadress: [email protected]

Om du vill resa med ett gäng kompisar, minst 5 personer, diskuterar jag gärna skräddarsytt program i enlighet med era önskemål!

Address: Lummelunda Tjauls 188, 62171 Visby, Sweden
Phone: +46704136380
City: Visby
Zip Code: 62171



related searches: Mcraft creations, Minecraft, MCRAFT Reels, MCreator, Etsy Mcraft leather, Mcraftleather, How to firebend in Minecraft, World Edit axe Minecraft
Similar places near
Knuts Fjordhästar Knuts Fjordhästar 9 km Knuts Fjordhästar bedriver ridskola och har turridning. Föder upp och utbildar hästar...
Själsöfiskarn Själsöfiskarn 9 km Kustnära och ekologiskt hållbart fiske inriktat på flundra och strömming.
Tant Lobelia Tant Lobelia 10 km Sommarboende i charmiga bulhus på kalkstensgård
Korpklinten Korpklinten 12 km
Visby Gustavsvik Visby Gustavsvik 13 km Bodde i dubbelrum där frukost, som var ok och städning ingår. Hund tillåten och härli...
Visby Biluthyrning AB Visby Biluthyrning AB 14 km Visby Biluthyrning, biluthyrning endast på Gotland. Vi hyr ut året runt. Välkomna. ...
Jazz 30+ Tisdag 19.40 Jazz 30+ Tisdag 19.40 14 km För alla "gamla" danstjejer som saknat diagonaler, pas-des-bouréer etc. Nu kör vi!
Gotlands Flygklubb Gotlands Flygklubb 14 km Rolig och trevlig flygupplevelse över norra Gotland med Claes bakom spakarna
Boss Brand & Sjösäkerhet Boss Brand & Sjösäkerhet 14 km Helt enastående brand övnings fält på gotland
Snickerifabriken Visby Snickerifabriken Visby 14 km Snickerifabriken Visby AB. Ett gotlänskt snickeri med stark hantverkstradition och ty...
Lagerkungen Lagerkungen 15 km Uppvärmda, Välbevakade och Tillgängliga Förråd!
Sojdungs Gård Sojdungs Gård 15 km Sojdungs Gård AB! *Köttdjur *Gårdsbutik *Grillningar, (hamburgare och vissa köttdetal...
Getab AB Getab AB 15 km Snabbt och trevligt bemötande
Wessmans Musikförlag AB Wessmans Musikförlag AB 15 km Ett riktigt bra musikförlag med stort urval och arr även till körer. Vill du ha en bo...
Ronnys Cykelverkstad Visby Ronnys Cykelverkstad Visby 15 km Deras mail är en återvändsgränd och obrukbar. Höjer kanske betyget efter lyckad konta...
Reviews
Tjauls gård är toppenställe för den som gillar det man brukar kalla aktiv semester. Topp klass B&B och events. Ulrika och Berra ordnar evenemang runt ridning och MC-åkning av toppklass. Åker för andra gången på ett tredagars Endurosafari över hela Gotland, spänande, lärorikt, roligt. Kommer göra det igen.
Perfekt ställe för bröllop o konferens. Ägarparet är fantastiska och gör allt för kunden!
Mysigt hotell med fina rum. Mycket trevliga ägare. Bra frukost. Spa med stort utomhus bubbelbad. Fina omgivningar. Här kan man även köra på enduro-safari eller rida western-häst.
Riktigt bra ställe för familj. Gott bemötande av värdar med en familjär känsla. Härligt sommartid med hästar, katter, kaniner och motorcyklar och en fräsch och funktionell lägenhet. Även fina hotellrum med god svensk frukost och uppdaterade badrum.
Superställe!
Supertrevligt boende på gård med hästar runt omkring i hagarna. Man bor ungefär som hemma utan hotellkänsla. Är här för fjärde gången. Kommer gärna tillbaka.
Bästa stället vi bodde på under hela Gotlandssemestern! Familjärt, mysigt, god frukost och fantastiskt trevliga värdar. Tack fören fin vistelse!
Helt magiskt trevligt ställe att vara på med familjen. Ägarna är jättetrevliga vi kommer absolut bo där igen!
Det här är platsen för dig och ditt ressällskap som önskar personlig service med familjär touche. Här känner man sig snabbt välkommen och som en del av familjen. Många roliga timmar väntar den som tar sig hit med motocross och hästar. Jag kommer gärna tillbaka!
Comment on this business

to add Mcraft map to your website;