facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MD Bil Sverige AB

MD Bil Sverige AB

About

Välkomna till oss på MD Bil Sverige AB. Vi är ett företag med en gedigen erfarenhet från bilbranschen. Vi köper, säljer och förmedlar bilar.

Story

Vi köper, säljer och förmedlar bilar.



"Vi är ett företag med en gedigen erfarenhet inom bilbranschen. Vi både säljer, köper och förmedlar Svensksålda bilar alla märken så som Tesla Volkswagen Volvo Audi Porsche Kia Mercedes BMW Opel Ford Seat Skoda med flera och vi ser till att bilaffären blir trygg och säker. De bilar vi jobbar med håller hög kvalitet och kommer från både privatpersoner, leasingbolag och bilfirmor - här hittar du definitivt något som passar.Vi arbetar ständigt med förbättringar och ser kund­nöjd­heten som en viktig hörn­sten i vårt dagliga arbete. Därför har vi valt att använda oss av Reco som extern partner för att följa upp vår kund­nöjdhet.Varmt välkomna till oss på MD Bil Sverige AB"
Address: Orrekulla Industrigata 19-21, 42536 Kärra, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0317715950
City: Kärra
Zip Code: 42536


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 14:00


related searches: md bil göteborg omdöme, bvv bil, md bil allabolag, mdbil, md bil blocket, autolane, md bilar göteborg
Reviews
Köpte en importerad bil förra året och trots att jag frågade, berättade de aldrig varför just denna bil var billigare än andra likvärdiga bilar. Senare fick jag reda på att det var pga att det var importerad vilket gör att man måste ha helvagnsförsäkring och gör försäkringen mycket dyrare samt att det är mycket svårare att sälja den.
Jag har både köpt och sålt min bil via MD bil och båda gångerna har jag fått snabb och bra service. Känns väldigt enkelt och tryggt.
Hade hittat en intressant Volvo som jag ringer på för att dubbelkolla så den finns kvar när jag ska åka dit då jag direkts möts av "Inget prutande på bilen". Ingen direkt service man möttes av direkt kan man säga.
Köpte min drömkombi hos MD, och fick problem med den ganska omgående. Men Danijel och resten av personalen var oerhört behjälpliga och skiljer sig från alla de andra bilfirmor jag handlat från. Jag fick hjälp med kontakt till verkstäder som löste problemen fort och MD lever upp till deras rykte om att sätta kunden i fokus. Jag och frugan har två bilar som vi byter ut varje år, så vi har mkt erfarenhet av olika bilfirmor. Kan definitivt tänka mig köpa nästa bil här med!
Otrolig smidig process att få bilen såld till Martin på MD Bil! Stort Tack!
Särklass bilhandlare. Köpte en v90 Cross country där. Super pris på en riktig bra och fin bil. Kundservice är på allra högsta nivå!!
Bra service snabba bilar! Har nu även Husbilar!
Absolut den bästa bilfirman jag har varit hos. Dom var trevliga, snabba, hjälpsamma och professionella. Rekommendera starkt till denna bilfirman :
Supersmidig affär : Proffsiga och Trevliga!! Bästa bilhandlaren jag har varit i kontakt med!! Tar sig tid med kunden och tillgodoser kundens behov.
Väldigt seriösa säljare med fokus på kunden. Rekommenderas varmt!
Comment on this business

Directions to MD Bil Sverige AB with public transportation


Kärramotet 310 meters
311
40

to add MD Bil Sverige AB map to your website;