facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MECA Bilservice

MECA Bilservice
"Bilverkstadskedjan MECA finns över hela landet och är hela Sveriges mest förstående bilexpert. Hos oss utförs alla service- och reparationsarbeten. Vi använder dessutom alltid reservdelar av originalkvalitet eller delar av motsvarande kvalitet, och våra garantier är generösa. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag samt vår breda expertis, oavsett bilmärke, skapar vi hållbara helhetslösningar och förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid."
Address: Östra Ringvägen 294-5, 293 40 Olofström
Phone: +46454991601
City: Olofström
Zip Code: 293 40



related searches: Meca bilservice app, Meca bilservice reviews, Meca Webshop se, Galwin, Yourex, Bilvision, Bilreservdelar, Cardata se
Reviews
Suverän service och kundbemötande från start kollade på en fin volvo xc60 Och gick gott om tid att kolla in bilen i lugn o ro sen hjälpte de mig med hela bilaffären på ett snabbt o proffsigt sätt Rekommenderar denna bilfirma !!
Köpte bil av dem. Bilen hade avtagbar dragkrok men ingen nyckel. Inget man sa något om och som jag fick en ombesiktning för. Oerhört otrevligt svar när jag fråga om vart nyckel fanns. Skulle inte rekommendera det stället för någon. Oseriösa giriga skojare
Oseriösa säljare och vill bara ta dina pengar dem har inget ord och står inte för det dem lovar Var försiktiga och hitta en annan bilfirma och köp aldrig bil där
Köpte en bil för över 200 tusen som Stod på sommardäck i januari. Hade åkt 2,5 timma hemifrån och dom skickade iväg mig med sommardäck i snöstorm. Känns lite otrevligt när man ber om att få däcken bytta men de vägrade att hjälpa mig. Erbjöd mig till och med att byta dom själv men det fick jag inte. De visste även om att jag skulle komma sen någon dag tillbax. Inget att som jag hade behandlat mina kunder. Skärpning!
Säljaren hade sagt att man fick vinterdäck med bilen men det fick vi inte.
Perfekt ställe oavsett om du ska hyra bil eller släp -eller både och. Hjälpsam och trevlig personal. Har dock ingen erfarenhet av verkstaden. Däckbyte går kvickt, däckhotell finns också. Begagnade bilar finns också att beskåda, rätt så stort utbud och variation på bilarna. Tror att dom byggt en hall för vinterförvaring också.
Hit åker vi inte igen. Bilen jag köpte hade slitna reg-skyltar, manade på att de skulle byta dessa, är ju inte lagligt att köra om det inte går att utläsa dess text. Detta fixade de galant med tuschpenna. Väl när vi skulle hämta bilen fick vi glatt en knippe nycklar, till fel bil. När de lyckats hitta mina nycklar fanns det bara en, eftersom vi är flera som använder bilen borde ju två nycklar ingå, och bad dem åtgärda detta, men nej, det var för dyrt. Upptäckte att bromsarna gnisslar så folk vänder sig om på gatan, bad dem kika på dessa. Kan tyvärr inte säga att deras kommentar överraskar mig efter tidigare incidenter, den gick ju igenom besiktningen, höj musiken !? En ovilja att göra något för kunden och en helt avsaknad av servicekänsla! Jag har aldrig mött en mindre seriös bilhandlare!
Sjukt oseriös och oärlig bilhandlare! Rekommenderas ej! Har upptäckt fel efter fel på bilen vi köpt, när vi påtalat detta för försäljaren har vi fått otroligt dryga svar och ingen hjälp! Ångrar mig starkt och kommer aldrig mer köpa en bil där, inte ens rekommendera min värsta fiende dit.
Det gick smidigt och bra att byta däcken på bilen så servicen var perfekt.
Comment on this business

to add MECA Bilservice map to your website;