facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MECA Bilservice

MECA Bilservice
"Bilverkstadskedjan MECA finns över hela landet och är hela Sveriges mest förstående bilexpert. Hos oss utförs alla service- och reparationsarbeten. Vi använder dessutom alltid reservdelar av originalkvalitet eller delar av motsvarande kvalitet, och våra garantier är generösa. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag samt vår breda expertis, oavsett bilmärke, skapar vi hållbara helhetslösningar och förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid."
Address: Radiovägen 4, 135 48 Tyresö
Phone: +4687427172
City: Tyresö
Zip Code: 135 48



related searches: Yourex, Galwin, Bilvision, Dawero, Mekster, AutoFrontal, Oljemagasinet, Bil delar
Similar places near
Trygg Bil Stockholm AB Trygg Bil Stockholm AB 75 meter Bra personlig service och bra bemötande. Supernöjd!
Lennarts Bil Lennarts Bil 465 meter Verksamma sedan 1968! Riktig fullservice = vi lagar och löser allt för dig och din bi...
T&M BiloDäckservice T&M BiloDäckservice 479 meter Fantastisk engagerad ägare/meck! Rekommenderas starkt för ett seriöst bilägande!
Reviews
Toppen service på nya ledningen. Ett ung och glatt gäng som verkligen försöker hjälpa kunderna på bra sätt. Jag är super nöjd. Rekommenderar testa den ”NYA meca” till alla Tyresö bo
Jättebra service av kunniga mekaniker. Rekommenderas varmt!Tjänst: Reparation av avgassystem
Verkstaden förmådde inte att diagnosticera min bil på rätt sätt. 5 besök på Meca under 2 månaders tid med en lysande motorlampa. Verkstaden vägrar lämna ut informationen om felkoder och är undvikande på frågor om vidtagna åtgärder. Nu lyser lampan för 6:e gången! Helt värdelöst!
Som vanligt bästa verkstan!
Det står ett pris på däckskifte på hemsidan men det blev dyrare på plats. Och jag fick vänta i 45 minuter. Alltså, min gamla mormor kunde bytt däck snabbare Ville man ha däcken balanserade skulle man lämna in bilen kl 07 och få tillbaka den på kvällen. Alltså, va? Alla andra ställen jag varit på kunde balansera och skifta däck på 15-20 minuter, max. Jag undrade om de hade kaffe och fick svaret att jag "kunde smita in till carspect här bredvid och sno lite, det är ingen som märker något". Det kändes riktigt märkligt. Jag överhörde ett samtal i receptionen och killen där försökte förklara varför de haft kvinnans kundens bil i tre dagar utan att ens ha börjat med den. Inte speciellt förtroendeingivande... Det fanns ingen kundtoalett, ingen handsprit och det var svårt att hålla avstånd till andra eftersom det var så trångt vid receptionen.
Bra bemötande även mot en helt okunnig som mig, de fixade bilen följande dag till vad jag tror är ett helt rimligt pris.
Jättetrevlig personal och tillmötesgående bytte däck nu iom punktering fick en snabb tid vilket uppskattas mkt :
Fantastiskt bemötande. Proffsigt och engagerat! Återkommer när jag måste Har fått hjälp med akutlösningar vid två tillfällen nu inom tre månader. Fantastisk service till superpris!
Rekommenderas ej. Hade en tid bokad för uthämtning och skifte av däck från vinter till sommar. Däcken satt redan innan på fälg men bytet tog en timme från utsatt tid. Därtill var de inte särskilt trevliga. Personalen verkade inte motiverad. Dålig stämning i väntrummet var det också på grund av att alla kunder verkade bli bemötta på samma sätt.
Värdens trevligaste bilverkstad! Bjuder alltid på ett varmt välkomnande och har bra service!
Comment on this business

Directions to MECA Bilservice with public transportation


Radiovägen 120 meters
816
819
821
823
890
Bergfoten 140 meters
816
819
821
823
840
890
Radiovägen 150 meters
Granitvägen 150 meters
491
802
812C
Radiovägen 180 meters
816
819
821
823
890

to add MECA Bilservice map to your website;