facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MECA Bilservice

MECA Bilservice
Address: Åvägen 1, 247 97 Flyinge
Phone: +46739603830
City: Flyinge
Zip Code: 247 97



related searches: Galwin, Yourex, Bilvision, Dawero, Mekster, AutoFrontal, Mekonomen Grimmered, Oljemagasinet
Similar places near
Hässelby strand (metropolitana di Stoccolma) Hässelby strand (metropolitana di Stoccolma)... 482 km Håkan städare LYFTER stället. Konsten med Grodorna i gången är skum och i folkmun kal...
Reviews
Mycket nöjd med denna verkstad! De gjorde verkligen allt för att jag skulle få tillbaka min Honda Civic samma dag som jag lämnade den trots att det blev svårare än väntat att laga. Mycket proffsigt och trevligt bemötande hela vägen, hit kommer jag gärna igen. Rekommenderas starkt!
Hjälpsamma, duktiga och ärliga. Absolut bästa verkstaden Rekommenderas varmt
Har bytt mina däck hos denna verkstaden i cirka 3 år. Hade problem med min sambos bil, de felsökte men kunde tyvärr inte hitta felet. De tar inget betalt för felsökningen !. Därefter skickar de oss vidare till en verkstad i Malmö som löser problem för under hälften av vad märkesverkstad vill ta. Kort sagt är både jag och min sambo oerhört nöjda med An Auto Center och den service de levererar! Stark 5/5!
Fick punktering nära Eslöv och som tur var jag nära däckverkstaden. Snabbt och fort samt billigare än vad jag trodde. Tack för kaffet och bemötandet !
Lämnar inte in släp här någonsin igen. Mitt släp har varit inne tre gånger och fel som inte fanns innan uppstod efter första besöket. Detta har sedan inte åtgärdats utan delar har bytta utan att felet fixats och debiterats oss. Nu har jag tröttnat och lämnar in det till en seriös verkstad
Vänlig , flitig och professionell service. Bra pris. Drop-in däckskifte och däckhotell med korta väntetider. Svårt att nå via telefon ibland.
Bra service. Snabb hjälp vad det än är. Däckbyte, lampbyte, beställer hem och ordnar snabbt och smidigt. Även service och reparationer. Trevliga och kunniga. Hjälpsamma! Rekomenderas varmt
Snabb service och bra personal. Beställde två däck på däck365 med leverans till AN Autocenter. Kunde inte gått smidigare. Kan verkligen rekommenderas.
Första besöket gick bra. Trevlig personal, bra bemötande, rätt priser, gjorde vad som avtalats. Återkommer gärna.
Mycket bra service och flexibilitet. Kanon med drop-in möjlighet.
Comment on this business

to add MECA Bilservice map to your website;