facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MECA Verkstad Kiruna

About

Allmärkesverkstad som utför service och reparationer, hjulinställningar, AC reparationer och kalibrering av Dräger alkolås.
Tar även emot högre fordon så som husbilar.



"MECAs expresslager finns runt om i hela landet och förser professionella bilverkstäder med rätt delar i rätt tid. Som verkstad hittar du ett komplett sortiment av reservdelar till alla vanligt förekommande bilmodeller på den skandinaviska marknaden. Alla delar håller alltid minst originalkvalitet. Vi samarbetar med flera av världens största tillverkare, som levererar till både biltillverkare och den oberoende eftermarknaden. För dina kunder innebär det att bilens garantier fortsätter gälla vid användandet av de reservdelar du monterar."
Address: Lastvägen 15, 98138 Kiruna
Phone: 072-5681409
City: Kiruna
Zip Code: 98138


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:30
Tuesday: 09:00 - 16:30
Wednesday: 07:00 - 16:30
Thursday: 07:00 - 16:30
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Bilverkstad Kiruna, Mekonomen Kiruna, MECA Webshop, Bilhälsan Kiruna, Meca Kiruna Öppettider, OKQ8 Kiruna, Laitis Kiruna, MECA se
Reviews
Stora fina lokaler och ordning på allt. Dessutom så finns det mesta i reservdelar hemma eller inom nån dag. Trevlig och hjälpsam personal.
Dom kunde inte hjälpa oss, men hjälpte oss med vad felet var och rekommenderade oss vidare. Trevlig var bara förnamnet.
Bra utbud och trevlig personal som hjälper till om man har problem.
Snabbt leverans. bra priset. bra kontakt
Översatt av Google Min gå till Place för reservdelar och tillbehör Original My go to Place for spare parts and accessories
Comment on this business

to add MECA Verkstad Kiruna map to your website;