facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mechanum Tagene

"Mechanum är en renodlad auktoriserad flermärkesverkstad som utför service, reparationer och garantiarbeten på personbilar och transportbilar. Våra bilmärken är Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Polestar, Ford, BMW, MINI, Mercedes-Benz och NIO."
Address: Trankärrsgatan 16, 425 37 Göteborg
Phone: +46313400100
City: Gothenburg
Zip Code: 425 37



related searches: Bilskadecenter Tagene, Mechanum Partille, Mechanum Mölndal, Mechanum Malmö, Mechanum avboka tid, Mechanum felsökning, Mechanum felsökning pris, Volkswagen Göteborg
Similar places near
TideCar TideCar 4 km Mycket bra och prisvärd tvätt som inte använder sig av roterande borstar som repar la...
Reviews
Skulle hämta upp bilen idag enligt överenskommelse. Men tji fick jag då den inte var färdig, trots att jag veckan innan bett om att bli uppringd om den INTE var färdig. Som kund kände jag mig väldigt dåligt behandlad. Nästa gång väljer vi en annan verkstad.
Duktiga på vad dem gör! Jag var lite besviken på hur dem återkopplade med mig när det gäller uppdatering av min ärende från försäkring bolaget, tog tre veckor att skicka underlag o jag var tvungen att ringa till dem flera gånger ...svårt att nå dem på telefon eftersom de har två anläggningar i kärra har blivit kopplad även till gamla opel återförsäljare Holmgrensbil
Väldigt trevlig personal, bra bemötande! 5 stjärnor av 5 möjliga. Kommer alltid lämna bilen hit Tjänster: Däck
Gör inte sitt jobb och försöker lura dig på pengar, gå någon annanstans.Tjänst: Bilmotordiagnostik
Bra snabb service och bra återkoppling tillbaka under tiden bilen var inne samt efter service.Tjänst: Motorreparationer
Lämnade in bilen för felsökning. Fick svar att reparation av aktuellt fel skulle kosta ca. hälften av bilens värde. Hämtade bilen och noterade att ingen fysisk felsökning skett alls. Felet är nu åtgärdat av en annan verkstad, och det var något helt annat än Mechanums diagnos. Mycket oprofessionellt. Vid senare kontakt med kundtjänst kunde man erbjuda ”en ny felsökning” på en nu redan lagad bil.
Nonchalanta vid besök och svåra att nå via telefon.
Kan bara ge 5 stjärnor går inte mer. Var inne hos er idag 7/10-22 fredag eftermiddag med ett stort problem halvljus lampa på min sons v70 2006 gått fick ett HELT SUVERÄNT BEMÖTANDE av eran mekaniker tror han hette Daniel efter ca 15 minuter var mitt problem löst stort TACK det är service.
Lämnade in bilen över påskhelgen på grund av oljeläckage. Under tiden hade jag stor glädje och nytta av den fria lånebilen. Jag uppdaterades löpande om vad problemet berodde på och vilka lösningar som föreslogs. En sak som jag särskilt uppskattade var att man upplyste mig om att en reservdel gick att köpa begagnat om jag hade lust att gå den vägen. Jag valde att fullfölja ändå, men för mig var det väldigt förtroendeingivande att de gav förslag på lösningar som var billigare för mig, men som de själva inte skulle tjäna lika mycket på. Jag är säker på att jag inte kunnat få samma arbete till samma pris. Så sammantaget med tidigare besök och nu detta, kan jag inte annat än ge högsta betyg!Tjänst: Motorreparationer
När jag skulle lämna in min BMW för byte av vindrutan fick jag veta att BMW-mekanikern hade semester och att jobbet förmodligen skulle ta längre tid, ev mer än en dag. Så det började dåligt i alla fall. Bristande intern kommunikation, som i slutändan drabbar kunden.
Comment on this business

to add Mechanum Tagene map to your website;