facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Media Markt

Address: Lona Knapes gata 1 , Västra Frölunda 421 32, O, SE
Phone: +46 31 734 61 00
City: Västra Frölunda
Zip Code: 421 32



related searches: media markt olsztyn, media expert, media markt de, media markt telefony, media markt gazetka, media markt oferta, media markt warszawa, media markt lublin
Similar places near
Zipwake Zipwake 5 km Har just köpt ett Zipwake 400E efter rekommendationer från båtvänner. Ska bli fantast...
Reviews
Varje gång jag går in i Mediamark Sijön letar jag efter Vida. Inte bara påminner hon mig om min mamma, jag vet också att jag kommer få utmärkt service av henne. Hon är mycket ärlig och får mig att känna mig väldigt trygg med mina köp. Jag har köpt TV:n Samsung, en kaffekvarn, en Samsung-dammsugare med mera, och Vida har alltid hjälpt mig att göra rätt val. Hon har en otrolig kunskap om produkterna och ger ärliga rekommendationer som jag kan lita på. Vida är verkligen en tillgång för Mediamarkt och jag skulle starkt rekommendera henne till alla som letar efter en pålitlig och ärlig säljare. Tack Vida för den utmärkta servicen!
Aldrig hört om en butik som samarbetar med försäljare som försöker manipulera folk i själva butiken. Jag var inne och en person som hade en tröja med "MediaMarkt" på den kom och började prata om erbjudande och elbolag och började fråga om mina personuppgifter. Man klickar dem på telefonen men de kommer face to face när man besöker MediaMarkt.
Servicen är….. 1 jobbar resten tittar vill ej lägga bilden som jag tog men. Mediamarkt kan nog spara mycket pengar
Det är trevligt personal och hjälpsamm fick mera hjälp än jag kunde räkna med, kommer gärna tillbaka.
Mängder med personal bakom kassan men ändå får man räkna med minst 30min väntetid när man vill ha hjälp i servicedisken..
Jag fick hjälp av en av era säljare vid namn Neda, bättre kunde inte bli. Jag angav inget mailadress men ville säga att hon var grym! Jättenöjd.
Stort tack till Jimmy som hjälpte mig med hitta en laptop som passade mig. Kanonbra service och väldigt kunnig inom området.
Hade inte varan i lager fast det stod på hemsidan. Rörig personal och allmänt slapp service
Min son hade sparat pengar i två år för att köpa ett eget Xbox och vi hade därför en hel del mynt med oss i kuvert dumt av oss att inte växla innan. ”Inga problem”, sa personalen och visade ett fantastiskt bemötande och servicekänsla! Grabben är hur nöjd och stolt som helst nu efter att ha köpt sin första spelkonsol för egna pengar. Mediamarkt Högsbo blir mitt självklara val nästa gång jag ska köpa hemelektronik! Stort tack
VARNING. Vi köpte diskmaskin med installation samt ett läckageskydd. Vi förväntade oss att det skulle levereras samtidigt, men läckageskyddet levererade EFTER installationen. Vi blev tvungna att åka och köpa ett annat läckageskydd för att installationen skulle kunna ske. Media Markt kan inte förstå att detta är problematiskt, utan tycker det är helt normalt att skicka läckageskyddet i en separat beställning, TROTS att dom rekommenderar att man köper till ett läckageskydd på sin hemsida. Har varit i kontakt med support men dom hänvisar till sina försäljningsvillkor. Otroligt???????
Comment on this business

to add Media Markt map to your website;