facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Medicin och Mirakel

Medicin och Mirakel

About

Du och din hälsa är viktigast i ditt liv. Vi utbildar, föreläser och coachar dig, tränar dig och stöttar dig som vill få njuta av ditt bästa jag!

Story

Vi är din konsult i sjukvård, friskvård och hälsa!
Behöver du ett hälsosamtal med bedömning och en eventuell läkarundersökning för att veta var du står idag och hur du kommer framåt för att må så bra som möjligt.
Vi ordnar hälsoundersökningar, livsstilssamtal, Zumba, Step up eller motionsgympa pass. Vi arrangerar träningsresor och events. Föreläser inom hälsa, livsstil, smärta, träning och kost.
Välkommen att kontakta oss.

Mission

Sjukdomar av olika slag drabbar oss alla. Hur gör vi för att upptäcka dem så tidigt som möjligt, motverka dem för att ge dem så lite spelutrymme som möjligt om de väl drabbat och hur tar vi hand om oss på bästa sätt?
Vår kropp är ett mirakel! In i minsta detalj så välstrukturerad och anpassningsbar, så stark och samtidigt så skör. Ge kroppen livsnäring på alla plan i livet, så att den på bästa sätt kan fortsätta fungera på det fantastiska sätt den var ämnad att göra. Vi vill hjälpa dig hitta dina sanna värderingar, din inre drivkraft och att inifrån få känna att kroppen ska få rätt sorts medicin/ näring till muskler, sinne, hjärta och hjärna. Det mesta av detta ger vi kroppen genom vår livsstil som spelar en oändlig roll i vårt mående.Vi stödjer dig iditt arbete med att uppnå en sund livsstil.

Address: Brunnsbacken 3, 193 32 Sigtuna
Phone: 0707573006
City: Sigtuna
Zip Code: 193 32


Similar places near
Zeal Gum Zeal Gum 566 meter We want to create a new norm. Right now, the norm in the world is to have a coffee or...
Sigtuna Hälsokost Sigtuna Hälsokost 663 meter Suverän service, trevlig butik och bra sortiment.
Comment on this business

to add Medicin och Mirakel map to your website;