facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Medicinska Föreningen i Stockholm

Medicinska Föreningen i Stockholm

About

Medicinska Föreningen i Stockholm är en av två studentkårer på Karolinska Institutet.

Story

Medicinska Föreningen är din studentkår på Karolinska Institutet. Vi har massor av olika sällskap, utskott och nämnder som alla drivs av engagerade studenter. Kårorganen blir alltså just därför precis det som medlemmarna för tillfället vill att de ska vara! Är du intresserad av något som ännu inte finns hos Medicinska föreningen? Då kan vi hjälpa dig att starta en ny grupp!

Till oss kan du även vända dig om du stöter på olika problem kring dina studier, vi har både en studentombudsman och en doktorandombudsman.

Vi finns till för att din studietid ska bli den bästa möjliga, både utbildningsmässigt och socialt. Ju fler vi är och ju mer feedback vi får från våra medlemmar - desto bättre blir vi! Tycker du att studentpolitik är kårens viktigaste uppgift? Sök då till Medicinska föreningens fullmäktige eller till styrelsen! Eller tycker du att det studiesociala är mer för dig? Då borde du involvera dig i något av våra utskott :) Oavsett vad som är din grej så är du mer än välkommen till Medicinska föreningen!

Hoppas vi ses snart!
Medicinska föreningen

Address: Nobels väg 10, 17165 Solna
Phone: +46852483079
City: Solna
Zip Code: 17165



related searches: Medicinska Föreningen logga in, Medicinska Föreningen Uppsala, Fullmäktige Medicinska Föreningen, Mecenat, Medicinska foreningen bus, MF membership, MF student union, Ladok
Similar places near
Point 65 Kayak Center Stockholm/Pampas Point 65 Kayak Center Stockholm/Pampas 1 km Sjysst kajakställe med stor, privat brygga. Bra priser. Saknar skåp där man kan låsa ...
Hufvudsta Gård Mat & Möten Hufvudsta Gård Mat & Möten 2 km Fantastiskt ställe med otroligt fin service och underbar mat.
Quality Hotel Friends Quality Hotel Friends 3 km Trevligt hotell. Fräsha rum, bra personal, bra frukost, ända negativa var restaurange...
Regissörsvillan Restaurang & Konferens Regissörsvillan Restaurang & Konferens 3 km Bästa och trevligaste fine-dining i västra Solna!
Hagaskolan f.d. Djurgårdens Waldorfskola Hagaskolan f.d. Djurgårdens Waldorfskola 5 km Djurgårdens Waldorfskola har bytt namn till Hagaskolan! Skolan har 160 elever i års...
Reviews
Vi på datateknik KTH hade nollegasque här och det var galet najs.
Medicinska förening är lite av en oddball i det Svenska studentlivet. De har inte mycket till studentliv alls. De har ett klubbmästeri och två spex och det är allt. Man vet om att de finns, ser dem aldrig och de sticker inte ut från mängden ett dugg.
Det fanns en giraff på dansgolvet.
Översatt av Google Fantastiskt ställe Original Great place
Översatt av Google Nice utrymme, bra service. Original Nice space, great service.
Comment on this business

to add Medicinska Föreningen i Stockholm map to your website;