facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MediStore

MediStore

About

MediStore säljer sjukvårdsprodukter, sjukvårdsartiklar, sjukvårdsutrustning! Besök www.medistore.se för att beställa. Kontakta oss via kundtjänst på 08-406 06 60 eller [email protected]

Story

MediStore.se – Sjukvårdsprodukter och Egenvårdsprodukter på nätet! Vår affärsidé är att sälja sjukvårdsartiklar och egenvårdsartiklar till lägre pris än i vanliga butiker. Vi som jobbar med MediStore har mångårig erfarenhet från sjukvården och erbjuder hög kompetens inom områden som blodtryck och ekg. Här hittar du egenvårdsprodukter som kan vara bra att ha hemma som blodtrycksmätare och termometer.
Om olyckan är framme kan du behöva plåster från kategorin första hjälpen.



"Vi säljer sjukvårdsprodukter som medicinteknisk utrustning till sjukhus och vårdcentraler i Sverige. De produkter vi säljer mest av är Littmann Stetoskop och Blodtrycksmätare för sjukvården. Företaget har funnits sedan 2005."
Address: Stormbyvägen 2-4, 163 55 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-406 06 60
City: Spånga
Zip Code: 163 55



related searches:
Similar places near
Gymmet Gymmet 467 meter Trevligt och bra gym
Reviews
Jag beställde en produkt. Fick sedan mail efter jag betalat att produkten inte finns i lager. Har nu gått 17 dagar och jag får inget svar ifrån dem. Handla inte här, väldigt oseriöst och dåligt företag.
Handla inte från detta företag! DET ÄR SKAM ... fick aldrig produkteran! Mejlade flera gånger och ringde men det är bara en automat telefonsvarare som snurrar runt med flera val... går int att komma fram. Deras telefon tider enligt hemsidan är bara mellan 10-12
Otroligt krångligt se omöjligt att skicka tillbaka en felaktig produkt,välj en annan e butik.jag borde läst trust pilot,då hade det självklart inte blivit något köp och för mig är det obegripligt att Klarna befattar sig med så pass oseriösa bolag som detta är , Dom sätter på detta sätt kunderna i kläm -
Har aldrig varit med om sämre. Undvik detta företaget för allt i världen!
Ett företag jag aldrig handlar med igen. Rekommenderar dig som läser detta att inte göra det heller.
Under 20 år som egen företagare har jag aldrig varit i kontakt med eller handlat något från ett lika oseriöst företag.
Snabb och bra hantering och leverans från det att ordern lades till det att produkten kom till oss. När sedan en av kryckkäpparna gick sönder på ett väldigt udda sätt var det inga problem att få en ny och få snabb och proffsig hjälp. Tack! Vi återkommer fler gånger till er för hjälpmedel till familjen.
Hur går det med våra 200,000 kr som ni ska återbetala för en syrgasbeställning ni inte har levererat? Peter och Charlotte vägrar svara på våra samtal och mail. Det är pengar som privatpersoner samlat för hjälpa behövande i Indien under pandemin och ni blåser oss på pengar! Återkoppla snarast!!!
Otroligt snabb leverans! Beställde min väska på fredag kväll och hämtade ut den på tisdagen. Och jag är helnöjd med ”Första hjälpen väskan” som ska innehålla mina glaskoppor. Blev ett perfekt köp.
!0 Stjärnor direkt! Gjorde en beställning och den var så väl inpackad och allt gick fort, säkert & smärtfritt. Kanon! Älskar sån service!
Comment on this business

to add MediStore map to your website;