facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Medley Frescati Sports Center

Medley Frescati Sports Center

About

Welcome to Medley Frescati SC! We provide gym and fitness-classes and are located at the Stockholm University campus (before known as "Frescatihallen").

Story

Gym and Fitness classes located at Stockholms University campus area. More info about memberships, prices, opening hours, schedules:
www.medley.se/stockholmsportscenter

Address: Svante Arrhenius väg 4, 114 18 Stockholm
Phone: +46104509080
City: Stockholm
Zip Code: 114 18


Opening Hours

Monday: 14:00 - 21:00
Tuesday: 14:00 - 21:00
Wednesday: 14:00 - 21:00
Thursday: 14:00 - 21:00
Friday: 14:00 - 19:00
Saturday: 09:00 - 15:00
Sunday: 14:00 - 20:00


related searches: Badminton Frescati boka, Frescatihallen gym, 24 7 Frescati, Stockholm University tennis, Sundbybergs Rackethall, Tennisstadion boka, Boka idrottshall Stockholm, SSFI
Similar places near
Frescati Sports Center Frescati Sports Center 53 meter Njas hall för badminton. Det brukar jag spela här, de har studentrabatt :
Frescati Sports Center Frescati Sports Center 57 meter Utmärkt service, bra banor. Finns inte mycket mer att säga
Lappis Gym Lappis Gym 471 meter Sonen bor där när han studerar. Helt okej!
SpeedGym SpeedGym 2 km Har inte varit här själv, men har bekanta som har varit här. De säger att gymmet är b...
Running Sweden Running Sweden 2 km We get you to the starting line trained, motivated and injury-free
Allstars Training Center Allstars Training Center 2 km Mycket bra!
SATS Odenplan SATS Odenplan 3 km Är ni nöjda med städningen av herrarnas omklädningsrum? Det där lagret av damm är res...
SATS Torsplan SATS Torsplan 3 km Bra gym! Bra utbud och mycket stänger. Kan vara mycket folk men aldrig så mycket att ...
Slagskeppet Slagskeppet 3 km Engagemang, välvilja och medmänsligt. Högsta beröm för engagemanget då jag hjälpte en...
DeltaGym DeltaGym 3 km Bästa jumet nånsin och snäll personer som jobbar där
Nordic Wellness Nordic Wellness 3 km Ett bra gym, helt enkelt.
Rörelsemönster Rörelsemönster 3 km Ryggen känns som ny
Sturebadet Sturebadet 3 km Sturebadet är en anrik inrättning i centrala Stockholm. Här kan du avnjuta alltför kr...
Friskis&Svettis Stockholm Friskis&Svettis Stockholm 4 km För avvikande öppettider: https://www.friskissvettis.se/Stockholm/Anlaggningar/Gardet...
SATS Sportpalatset SATS Sportpalatset 4 km En vardag klockan 16, ännu lugnt i lokalerna. Största anhopningen ramlar in efter 17i...
Barry's Bootcamp - Stockholm Barry's Bootcamp - Stockholm 4 km Kul och jobbigt träningsupplögg. Fräscha men lite trånga omklädningsrum.
Fitness24Seven Fitness24Seven 4 km Hos oss tränar du dygnet runt på över 200 gym med ett enda kort. Det kostar 229 kr i ...
Friskis&Svettis Stockholm Friskis&Svettis Stockholm 4 km Bra utbud, stort och rymligt. Aldrig trångt i gymmet!
Reviews
Njas hall för badminton. Det brukar jag spela här, de har studentrabatt :
En riktigt bra rackethall för att boka badminton, innebandy, inomhusfotboll och pingis i Stockholm! I regel rent och fräscht skolungdomar har idrott på dagtid vilket kan skräpa ned men sen städas hallen och vid kvällstid är det bra aktivitet och hallen har två bastur som uppskattas! Racket och bollar finnas att hyra i en trevlig reception.
Aldrig tränat där men älskar att möjlighet att låna skåp, dusch och bastu mot avgift finns för oss som gillar att springa i skogen. medtag hänglås. Dock har Google länge haft felaktiga öppettider. Står det fortfarande att det ska vara öppet 7-23 måndag-torsdag när du läser detta så kolla hemsidan!
Väldigt bra hall för badminton. Hamnar man på banorna längst in så.kan det dock bli lite.varmt nu på sommaren.
Hade verkligen behövt en rejäl ombyggnation, det är ju trots allt sthlms universitet. Vad är det för status man vill utstråla med. Slitet som fan. Dags att fräscha upp. Vakna sthlm uni.
Kan inte bedöma anläggningen som helhet men badmintonbanorna ger jag en svag trea. Golvet är ofta halt vilket är döden för knäna speciellt. Omklädningsrummen och duscharna är helt ok om man hjälper till lite själv utanför duscharna där det ofta är massa ludd. Köp gärna EN till skrapa så kan det bli ännu bättre.
Älskar att det finns gratis aktiviteter för oss studenter! Sen finns det plats för alla möjliga olika idrotter och aktiviteter, så som bordtennis, volleyboll, fussball och badminton, bland mycket annat. För just badminton finns det dessutom en rejäl mängd banor, och till ett helt okey pris. Kanon!
En hall för både badminton, tennis, innebandy och inomhusfotboll. Ljuset är bra och golven är bra. Omklädningsrummen skulle gå att snygga till lite. Sent på kvällen lider omklädningsrummen också av att många varit där och jag upplever dom som lite ostädade. Det finns även bastu.
Finfin anläggning men många olika aktiviteter tillgängliga, med trevlig personal och mestadels vettiga prissättningar. Stans bästa priser när det kommer till badminton, 40kr/h för studenter är fan gratis i princip. Snyggt, prydligt och rent, tillgång till duschar, bastu, gym och kiosk. Gåshud.
Jaaee, de har ju planer, gym och hallar vilket är anledningen till att vi är där. Dock är lokaler, eller främst omklädningsrum riktigt sunkigt. Det städas sällan, luktar urin till och från, och duschar och bastu är ofta ur funktion. Underhållet är totalt underkänt. Personal verkar inte bry sig...
Comment on this business

to add Medley Frescati Sports Center map to your website;