facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Medley Ljungsbro fritidscenter

Medley Ljungsbro fritidscenter

Story

På Ljungsbro Fritidscenter kan du simma, bada, träna, gymma och relaxa. Vi har även konferenslokal, vandrarhem, ishall och en vedeldad bastukåta. Välkommen.

Address: Hanorpsvägen 4, 590 74 Ljungsbro
Phone: +46104107230
es.yeldem@retnecsditirforbsgnujl
City: Ljungsbro
Zip Code: 590 74


Similar places near
Ljungsbro Sporthall Ljungsbro Sporthall 636 meter Bra hall men skulle kunna fräshas upp lite
Reviews
Härlig vattentemperaturen perfekt , finns mycket saker att låna till barnen
Gymmet är fräscht och har det mesta! Dock skulle det behövas betydligt större gym för att få plats! När alla åker från jobb på kvällskvisten är det sjukt trångt och man kan inte träna det man ska. Så en utbyggnad skulle verkligen behövas! Simhallen är bra för barn samt hel familj! Uppfrächning av herromklädningsrum behövs samt göra något åt toaletterna!sjukt dåligt med nerdränkta toaletter med vatten över hela golv och man måste hoppa när man ska till gymmet för att inte bli blöt om skor! FINT STÄLLE OCH PASSAR MIG OCH HELA FAMILJEN PERFEKT, MEN EN NY PLANERING BEHÖVER GÖRAS OM NI VILL HA MÅNGA BESÖKARE SAMTIDIGT OCH OCH UPPFRÄSCHNING AV TOALETTER MM!
Härliga bastukåtor utomhus som vedeldas. Samtidigt passade vi på att göra snöänglar i badbyxor
Det mesta är ok men det finns mycket som bör åtgärdas snarast. Omklädningsrummen, misstänker att det är liknande standard hos damernas, de är underhållet eftersatt skåpen är trasiga och det är ofta smutsigt. Golven i simhallen de gula är otroligt hala och jag är förvånad att ingen skadat sig allvarligt ännu. Småsaker kanske men för att lyftas till en fyra behövs det åtgärder. Att det sedan är otroligt skönt och trevligt med vuxensim på fredagskvällarna och den vedeldade bastun m.m.håller betyget uppe.
Bra ställe för att åka skridskor en stund
Bra bad med hopptornbassäng, simbassäng och barnpool! Finns även gym som såg riktigt fräscht ut provade ej själv
Fint mysigt men alldeles för korta öppettider. Bara hunnit besöka en gång pga de stänger när man slutar jobbet....
Skitiga omklädningsrum. Alltid ! Om personalen kunde sluta maratonfika och göra sitt jobb kanske det skulle kunna vara fräscht
Nedgånga omklädningsrum, dåliga möjligheter till inlåsning av kläder och värdesaker.
Ett fullt fungerande badhus men kunde ha haft en mer småbarnsanpassad del också. Skulle dock säga att anläggningen är i behov av en uppfräschning. Men som vanligt finns det nog inga pengar, så man får var glad att det faktiskt finns möjlighet till sim och bad!
Comment on this business

to add Medley Ljungsbro fritidscenter map to your website;