facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Meguiar's Detail Center Sollentuna

Meguiar's Detail Center Sollentuna

About

Meguiar`s Detail Center är ett bilvårdscenter där vi arbetar med att bevara och återskapa den där härliga nybilskänslan.

Story

För oss är det viktigast att Du som kund får bra råd, bra service och är framför allt nöjd över det resultat vi levererar till dig som kund. Vi är ett nyetablerat företag men trots det så har vi lång erfarenhet inom lackskydd och bilvård.

Vi arbetar mot såväl företag som privatpersoner och erbjuder allt från traditionell rekonditionering till moderna skyddsbehandlingar för din bil.

Meguiars Detail Center är stolta över förmånen att få ta hand om våra kunders bilar och vårt koncept bygger på kvalitet, service och hållbarhet.



"Bilvård och biltvätt"
Address: Bäckvägen 17, 192 54 Sollentuna
Phone: 0812057404
City: Sollentuna
Zip Code: 192 54


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 18:00


related searches: Rekond bil Sollentuna, Biltvätt in och utvändigt Sollentuna, Tingsvägen 29e, Biltvätt Solna, Biltvätt Stockholm, Biltvätt malmvägen, Sollentuna Bil, Meguiars
Reviews
Gick på de höga betygen.. Tyvärr levde inte service upp till förväntningarna. Personalen som bemöte mig när jag kom in var ganska otrevlig i tonen och verkade nästan som man hellre ville att man skulle lämna bilen någon annanstans. Personen var mer intresserad av att snacka med en annan person som också verkade jobba där än att ta sig ann kunder. Körde in och utvändig tvätt, men bakluckan lämnades som den var. Tyckte inte det var värt pengarna. Och kommer inte anlita igen. Det som vägde upp till 2 stjärnor var personen som hämtade nycklar och lämnade ut bilen. Trevlig och serviceinriktad.
Jätte trevlig bemötande, proffsig arbete. Lämnade bilen på tvätt in och ut samt rekond. Jag fick bilen som ny. Jag tackat er för det fina och proffsiga arbetet.Tjänst: Bilvård
Tänk er för innan ni anlitar denna "biltvätt". Mycket otrevlig personal. Backspegeln trasig när jag skulle hämta bilen. Först vägrade han som utfört jobbet kompensera mig för det. Sen drog han av en 5-hundring. Jobbet var dock helt ok utfört. De föreslog också svartjobb, så för dem som vill ha det så går det där.Tjänster: Bilvaxning
Idag dom gjorde min bil som ny respekt bra jobbat hoppas ni fortsätter tvätta samma kvalitet
De är inte särskilt nogranna med sin handtvätt och de spolar inte bort den grova smutsen med högtrycken innan de börjar jobba med svampen så allt grus gnuggas mot lacken. De använder inte heller Meguiars egna tvätthandske som är extra skonsam mot lacken. Man kan ju undra då om de använder Meguiars grejer över huvudtaget då jag inte kan se nå tecken på det. De använder ingen borste för att få rent hjulen vilket leder till att de ser ut så här som på bilden. Kan inte rekommendera tvätten
TOPPEN! Rekondat min Mercedes C 200 hos Meguiars Sollentuna de senaste tre åren. Nu nya ägare men Mercan som gått över 16.000 mil såg ut som ny både i lacken och invändigt. Trevligt bemötande, punktligt och perfekt jobb! Dessutom lånebil. Vad mer kan man begära?
Jag lät Meguiars rekonda&motortvätta min bil idag. Är supernöjd. Kan varmt rekommendera detta ställe. mv KIM
Alltid snabb och mycket bra service!
Det skall vara extremt över förväntning innan jag ger "full pott" Dock är jag väldigt nöjd med vad de gjorde åt min Hyndai i20. Ett bra utfört jobb till ett rimligt pris! Jag kommer låta dem fräscha upp min gamla Hyndai Santa Fe också. Rekommenderar men som alltid var vaksam, tex motor tvätt är känsligt med tanke på all elektronik. Möttes i receptionen vid första besöket av Stella hund o blev kär Generellt bra kundbemötande!
Comment on this business

Directions to Meguiar's Detail Center Sollentuna with public transportation


Malla Silfverstolpes väg 190 meters
520
520E
525X
527
607
627
697
Solängsvägen 230 meters
527
Båtsmansvägen 300 meters
527

to add Meguiar's Detail Center Sollentuna map to your website;