facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MEKOM

MEKOM

About

MEKOM hjälper er att hitta lösningar allt från produktutveckling till lagerhållning av standardprodukter och på bra maskin- och industribelysning.

Story

30 ÅR MED LÖSNINGAR I FOKUS!
Special- och standardkomponenter - allt från skyddsbälgar till satellitrullskruvar.

Mekom är Mekankomponenters verksamhet inom industri. Vi hjälper till att hitta lösningar allt från produktutveckling till lagerhållning av standardprodukter eller specialkonstruktioner.
Våra fästelement med fjädrande spännbussningar och spännstift är unika.
Maskinskydd såsom avstrykare, vävbälgar, gummibälgar, lamellbälgar, rullbandskydd, gardiner, teleskopskydd, teleskopfjäderskydd och kabelkedjor är central verksamhet.
IP klassad maskinbelysning och industribelysning där krav ställs på att armaturen ska klara skärvätskor och vibrationer passar både i industrin och spårfordon.
Många vet med sig att maskinsäkerheten behöver förbättras. Vi har lösningar med godkända och certifierade maskinsäkerhetsfönster.

I 30 år med komponenter från väl utvalda leverantörer och spetskompetens har vi hjälpt maskinkonstruktörer, produktionstekniker, servicetekniker, underhållsingenjörer och inköpare i enmansbolag till stora koncerner att hitta och levererar rätt lösningar och produkter.

Address: Klövergatan 6, 561 51 Huskvarna
Phone: 036 - 38 78 60
City: Huskvarna
Zip Code: 561 51


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:30
Tuesday: 07:00 - 16:30
Wednesday: 07:00 - 16:30
Thursday: 07:00 - 16:30
Friday: 07:00 - 16:30


related searches: MEKOM Event, Mekom wulf, Mekom solutions, MEKOM Osterode
Similar places near
Teknikprodukter Nordic AB Teknikprodukter Nordic AB 2 km Teknikprodukter arbetar med lösningar inom tätning, friktion och kraftöverföring. Til...
Comment on this business

to add MEKOM map to your website;