facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mekonomen Bilverkstad Häggvik/Sollentuna

Mekonomen Bilverkstad Häggvik/Sollentuna
"Mekonomen Bilverkstad finns runt om i hela landet. Alltid nära dig. Hos oss är alla bilmärken välkomna, nya som gamla. Våra mekaniker är erfarna och vidareutbildar sig regelbundet för att möta ny teknik. Du kan också vara trygg med att reservdelarna vi använder håller hög kvalitet, vi ger alltid 3 års garanti. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i serviceboken. Du får också 1 års fri vägassistans när du servar bilen i någon av våra verkstäder. Välkommen."
Address: Kuskvägen 2, 19162 Sollentuna
Phone: 08-358890
City: Sollentuna
Zip Code: 19162


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Mekonomen Sollentuna, Mekonomen Butik, Mekonomen Edsberg, Autoexperten, Biltema, Torkarblad, Mekonomen Häggvik butik
Similar places near
Upplands Motor Upplands Motor 2 km Extremt missnöjd. Var tvungen att dra mig ur en affär då min pappa plötsligt dött. Bi...
Reviews
Haft läckage av motorolja. Spridarna och ”röret” har läckt olja. Detta har inte uppmärksammats vid service eller när jag senare lämnade in den garantiärende när oljan behövde fylldes på efter två månader. Ångrar så mycket att jag tog min Audi till dem, det har kostat mig mycket pengar och huvudvärk. Enda anledningen till att jag valde dem var att Audi hade nästa lediga tid först 4 veckor senare. Jag har dock lärt mig en dyr läxa! Kommer inte serva bilen hos Mekonomen i Häggvik igen!
Riktiga amatörer!! Jobba med annat en service om ni inte vet va service är. Ni förstör bara andras bilar.
Värsta verkstad i hela Sverige ,de kan ej fixa bilen ,bilen bränd efter 2 dagar när de fixa tidigare felet ,
Hej! jag fich ett offert som var häpnadväckande dyrt, 400 kr för att släcka en 2:oa bara bromslykta, de behöver inte ens ta in bilen i verkstan det dyrare än bilprovningen, va tror ni?
Ett lotteri med vilken personal man möter. Vissa är trevliga och kunniga. Andra drar gärna ut på ett enkelt ärende i femton minuter vilket skapar en lång kö helt i onödan.
Lämnade in bilen med feltändning i cylinder 3 halv åtta på morgonen. Kunde hämta ut bilen på eftermiddagen samma dag. Prismässigt var det ca. 1 000 kr lägre än andra närliggande verkstäder, och 2 500 kr lägre än försäkringsbolaget avtalade verkstad. Tack, bilen går som en klocka!
Rätt lätt att få tid med trevlig personal
Har ännu så länge bara använt mig av butiken men den är välsorterad och deras lager verkar vara stort då många varor verkar finnas hemma varje gång man är där och försöker få tag i något. Kunnig personal och lättillgängliga lokaler. Kunde ha mer parkeringsplatser då de som finns är trånga och välanvända pga närhet även till många andra populära butiker.
Skulle ha bromsvajrar till ett 30 år gammalt släp, dom hade mer i lager än på hemsidan fick även tag i gaffelstycken, mkt nöjd!
Comment on this business

Directions to Mekonomen Bilverkstad Häggvik/Sollentuna with public transportation


Mossvägen 60 meters
516
522H
522V
537
Kuskvägen 90 meters
Knistavägen 110 meters
522H
537
Stinsen 160 meters
522H
522V
Energiverket 200 meters
537

to add Mekonomen Bilverkstad Häggvik/Sollentuna map to your website;