facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mekonomen Bilverkstad Mantorp

About

Vi servar och reparerar personbilar, el/hybridbilar, husbilar, husvagnar & släp. Däck & fälg, däckhotell, hjulinställning. mm. Välkommen till oss!

Story

Välkommen till din Mekonomen Bilverkstad! Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri. Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer. Bilar är vårt största intresse, så fråga oss - Vi hjälper dig!



"Mekonomen Bilverkstad finns runt om i hela landet. Alltid nära dig. Hos oss är alla bilmärken välkomna, nya som gamla. Våra mekaniker är erfarna och vidareutbildar sig regelbundet för att möta ny teknik. Du kan också vara trygg med att reservdelarna vi använder håller hög kvalitet, vi ger alltid 3 års garanti. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i serviceboken. Du får också 1 års fri vägassistans när du servar bilen i någon av våra verkstäder. Välkommen."
Address: Magasinsvägen 36, 59018 Mantorp
Phone: 014250063
es.ecivreskcadhcolib@protnam
City: Mantorp
Zip Code: 59018


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Mekonomen Mjölby, Bilverkstad Mjölby
Similar places near
Kåres Bilriktning AB Kåres Bilriktning AB 1 km Mycket trevlig personal!!
Reviews
Proffsig personal. Reparationen blev färdig snabbt och priset var överkomligt. Kommer absolut vända mig till dem vid behov i framtiden.
När jag kom till verkstaden kändes det väldigt välkomnande och trevligt, men jag blev påbjuden att köpa till service jag egentligen inte ville ha, för att få släcka servicelampan. Servicelampan släcktes inte och minst en annan grej i servicen blev inte utförd, så jag kände mig lurad. De erbjöd mig att titta på bilen igen, men eftersom det skulle innebära ännu mera kostnad för mig fick det vara. Montering av nya däck på fälgar utförde de bra och snabbt.
Toppen mekaniker som bryr sig och är genuint intresserad av att hjälpa dig. Bra bemötande.
Mycket serviceinriktad och trevlig verkstad. Rekommenderas varmt.
Mycket trevligt bemötande och bra service.
Trevlig och hjälpsam personal. Bra service!
Bra service! Trevliga killar!
Trevlig personal och bra service
Comment on this business

to add Mekonomen Bilverkstad Mantorp map to your website;