facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mekonomen Sverige

Mekonomen Sverige

About

Bilverkstad

Story

Bilverkstad



"Mekonomen Bilverkstad finns runt om i hela landet. Alltid nära dig. Hos oss är alla bilmärken välkomna, nya som gamla. Våra mekaniker är erfarna och vidareutbildar sig regelbundet för att möta ny teknik. Du kan också vara trygg med att reservdelarna vi använder håller hög kvalitet, vi ger alltid 3 års garanti. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i serviceboken. Du får också 1 års fri vägassistans när du servar bilen i någon av våra verkstäder. Välkommen."
Address: Nibblegatan 3, 646 30 Gnesta
Phone: 0158-123 00
City: Gnesta
Zip Code: 646 30



related searches:
Similar places near
Bilhuset bilverkstad i Gnesta Bilhuset bilverkstad i Gnesta 252 meter På Bilhuset blir man alltid väl bemött och får juste hjälp och info av innehavaren. O...
Tängslinge Entreprenad & Maskin AB Tängslinge Entreprenad & Maskin AB 6 km Härligt ställe med stor gästfrihet.
Reviews
Båda lysen mörknade på vägen hem, lyckades ta mig till Mekonomen 20 minuter innan dem stängde. Dem hjälpte mig med nya lampor direkt! Topp service på hög nivå!
Mekonomens personal fixade min punktering snabbt, billigt och med en otrolig servicekänsla. Tack för denna snabba hjälp!Tjänst: Däck
Har fått SÅ bra hjälp flera gånger när bilen krånglat, av varm och flexibel personal. Har missat min bokade tid, men ändå fått hjälp samma dag. Har även fått ärliga råd som inte syftar till att företaget ska tjäna så mycket pengar som möjligt.
Ohederligt firma som inte jobbar med kunden i fokus. 3 av 3 jobb har blivit en besvikelse. Lämnade in för service och rekond. Bilen kom tillbaka med en stor repa på höger sida. Mekonomen ville inte ta ansvar då en annan firma genomförde rekond på deras uppdrag. Andra firman skyllde på Mekonomen då bilen var hos dem för service. Andra besöket hade jag missljud från framvagnen, jag misstänkte trasigt hjullager. Fick tillbaks bilen med svaret" "vi gjorde en hjulinställning och tyckte ljudet försvann". Satte mig i bilen och det lät exakt likadant igen. Återbesök. Då visade sig hjullagret vara trasigt. Sist så hade jag missljud från motor. Jag misstänkte att det var kamkedjespännaren som var trasig. Fick svar att bilen var dåligt servad och behövde motorrengöring + oljabyte. De bytte allt fick ingen stämpel för service och sa att bilen låter bättre nu. Sätter mig i bilen och det låter exakt som innan. Återbesök. Kamkedja har sträckt sig. Känns som att firman vill lura folk på pengar då inte har möjlighet att genomföra arbeten själva. Grymt besviken. Går aldrig tillbaks dit.
Trevlig personal som hjälper till med allt man kan önska sig. Känns bra att ha hjälp i närheten. Håller avtalade tider och ger sitt bästa för att hålla kostnaderna nere.
Snabb och bra service! Kommer fortsätta gå hit i fortsättningen :
Första gången jag lämnade in bilen, funkade hur bra som helst.
Men måste veta vad man vill innan man gör in
Toppenverkstad och dessutom trevliga. Rekommenderar dem mer än gärna.
Alltid trevligt bemötande från receptionen
Comment on this business

to add Mekonomen Sverige map to your website;