facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mekonomen Sverige

Mekonomen Sverige

About

Bilverkstad

Story

Bilverkstad



"Mekonomen Bilverkstad finns runt om i hela landet. Alltid nära dig. Hos oss är alla bilmärken välkomna, nya som gamla. Våra mekaniker är erfarna och vidareutbildar sig regelbundet för att möta ny teknik. Du kan också vara trygg med att reservdelarna vi använder håller hög kvalitet, vi ger alltid 3 års garanti. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i serviceboken. Du får också 1 års fri vägassistans när du servar bilen i någon av våra verkstäder. Välkommen."
Address: Lundåsvägen 1, 763 30 Hallstavik
Phone: 0175-215 20
City: Hallstavik
Zip Code: 763 30



related searches:
Similar places near
CA Cegerblads bil AB CA Cegerblads bil AB 458 meter Jättetrevlig personal och bra att göra affärer med. Supernöjd med mina 3 affärer hitt...
Mekonomen Sverige Mekonomen Sverige 3 km Bilverkstad
Gulf / Mekonomenbilverkstad Gulf / Mekonomenbilverkstad 3 km Alltid trevlig personal!
Serviceverkstad Serviceverkstad 3 km Snabb o bra service
Serviceverkstad Serviceverkstad 3 km Snabb o bra service
Reviews
Fixade saker på bilen som vi inte bad om och t.o.m. specificerad att vi INTE ville att dom skulle fixa eftersom vi bara ville släcka våra 2or, inte fixa grejer som dom hittat själva, notan blev dubbelt så dyr som offerten pga detta. Kommer inte tillbaka pga detta då vi känner oss lurade.
Vänlig personal och inte alls dyr koll av under delen på min bil. 100:- att lyfta upp bilen, värdera reparation kostnaden och jag fick vänta relativt KORT tid på min tur. Tack grabbar. Efter besöket hos er var det lätt att fatta beslut gällande bilen. Skroten eller sälja den för en liten peng. Den såldes
Suveräna, bra priser och är kunniga på sin sak, de kan ta längre tid med att få en service utförd, plus att det är lite si och så med återkoppling, men resultaten har ALLTID varit bäst och du får en pålitlig bil.
Biltvätten och personalen är riktigt schyssta, helt okej priser
Välkommen att fika och prata, utan bil. Regnandet gav vika. Anders frågade hur det var. OK.. Goda nyheter att bjuda på alltid vi har, blev mitt svar!
Bra service... Trevlig personal. Svårt få tider för service
Supersnabb och bra service när vi fick en sten i bromsarna.
Comment on this business

Directions to Mekonomen Sverige with public transportation


Stationsvägen 30 meters
642
Hallstavik Uppsalavägen 110 meters
Uppsalavägen 110 meters
642
Folkets hus (Hallstavik) (Norrtälje) 150 meters
805
857
Hallstavik station (Norrtälje) 150 meters

to add Mekonomen Sverige map to your website;