facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mekonomen Sverige

Mekonomen Sverige

About

Bilverkstad



"I din Mekonomenbutik hittar du ett brett och lättillgängligt utbud av innovativa lösningar och produkter. Sortimentet består av högkvalitativa reservdelar och biltillbehör. Det du inte hittar på våra hyllor, beställer vi snabbt och smidigt hem åt dig. Men du lämnar oss inte bara med den rätta reservdelen, du får också experttips om hur du tar hand om din bil. Och det kommer helt utan extra kostnad. Vi finns runt om i hela landet. Alltid nära dig. Välkommen."
Address: Nynäsvägen 54, 149 40 Nynäshamn
Phone: 08-520 148 00
City: Nynäshamn
Zip Code: 149 40


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 15:00


related searches: Mekonomen Stockholm, Mekonomen Borås, Mekonomen service, Mekonomen Göteborg, Mekonomen Södertälje, Mekonomen öppettider, Mekonomen Östersund, Biltema
Similar places near
Vianor Sverige Vianor Sverige 92 meter Suverän service. Kom in med ett trasigt däck på fälg. Nytt däck monterat och balanser...
Nynäs Plåt & Lack AB Nynäs Plåt & Lack AB 658 meter Bra personal
Reviews
Bra och jag fick bra hjälp av pärSonalen
Dom ville ha 1100kr extra för att stämpla min servicebok efter service. Sjukaste jag hört! Åk till en meca, speedy eller annan verkstad så slipper ni överpriserade reservdelar och får antagligen ett bättre pris hur ni än vrider och vänder på det.
Snabb hjälp, trevlig personal
Jag vill börja att skriva att jag inte besökt verkstaden, så kvalitén på det dem gör kan jag inte uttala mig om. Däremot så efterfrågade jag en offert på byte av stötdämpare bak samt oljebyte exklusive delarna, enbart arbetet. Priserbjudandet de gav är 2200kr för dämparbytet och 1100kr för oljebytet. Att byta stötdämparna tar dock ca 30 minuter och oljebyte 15 minuter vilket betyder att deras timpris ligger på ca 4125:-. Denna offert är givetvis orimlig och saknar substans, även jämförelsevis med andra verkstäder jag hört med, och därför väljer jag att lägga en negativ recension.
Bildelar till många olika typer av bilar
Absolut jättetrevligt om du vill reparera bilen eller köpa reservdelar. Lite mer "har jag kommit rätt?" om du skall hämta paket. Sedan finns ett jättehemligt Cafe. Något för alla mao.
Har det jag behöver.
Trevlig personal och de kan sitt jobb, fråga vad som helst och de kan hjälpa dig.
Super trevlig personal och hjälpsamma. Bra service
Bra personal som brinner för bilservice, och frågar alltid innan de gör något, så att priset inte blir en obehaglig överraskning .
Comment on this business

to add Mekonomen Sverige map to your website;