facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mekonomen Sverige

Mekonomen Sverige

About

Bilverkstad

Story

Bilverkstad



"Mekonomen Bilverkstad finns runt om i hela landet. Alltid nära dig. Hos oss är alla bilmärken välkomna, nya som gamla. Våra mekaniker är erfarna och vidareutbildar sig regelbundet för att möta ny teknik. Du kan också vara trygg med att reservdelarna vi använder håller hög kvalitet, vi ger alltid 3 års garanti. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i serviceboken. Du får också 1 års fri vägassistans när du servar bilen i någon av våra verkstäder. Välkommen."
Address: Storgatan 39, 535 30 Kvänum
Phone: 0512-925 90
City: Kvänum
Zip Code: 535 30


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:30
Tuesday: 07:00 - 16:30
Wednesday: 07:00 - 16:30
Thursday: 07:00 - 16:30
Friday: 07:00 - 16:30


related searches: Biltema, Mekonomen Bilverkstad, Mekonomen service, Mekonomen Gävle, Mekonomen near me, Mekonomen Göteborg, Mekonomen Stockholm, Mekonomen Norrköping
Reviews
Jobbar man i Kvänum är det smidigt att lämna in bilen här för service eller reparationer. Priset är bra men framförallt byter de ingenting i onödan. Man kan lita på Mikael vars far är Tage. Är det mer avancerade reparationer kanske en märkesverkstad är duktigare.
De hade i stort sett aldrig tid att titta på min bil. 1 gång per månad i fyra månader hissade de upp bilen sista halvtimmen på dagen för att försöka "felsöka" min trasiga airbag. Helt sinnessjukt dåligt när jag lämnade bilen där på morgonen, alla gånger! De lyckades aldrig hitta problemet utan skulle rådfråga med märkesverkstad istället och fortsätta leta vid mån av tid. När jag frågade om hur mycket priset på alla dessa besök är uppe i så sa de bara att: "vi vet inte vad det kommer kosta, men vi får mötas på mitten". Jag tog min bil till Hedin Bil i Vara och de kunde snabbt och enkelt fixa felet. Mekonomen i Kvänum kommer jag _aldrig_ sätta min fot igen och aldrig kunna rekommendera till någon.
Mycket bra kommer dit igen när bilen krånglar
Jätte bra ställe när tom har dit
Gör bra jobb och super duktig personal.
Trevliga men klarar inte alla jobb.
Riktigt bra service!
Alltid hjälpsamma
Comment on this business

to add Mekonomen Sverige map to your website;