facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mekonomen Sverige

Mekonomen Sverige

About

Bilverkstad

Story

Bilverkstad



"Mekonomen Bilverkstad finns runt om i hela landet. Alltid nära dig. Hos oss är alla bilmärken välkomna, nya som gamla. Våra mekaniker är erfarna och vidareutbildar sig regelbundet för att möta ny teknik. Du kan också vara trygg med att reservdelarna vi använder håller hög kvalitet, vi ger alltid 3 års garanti. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i serviceboken. Du får också 1 års fri vägassistans när du servar bilen i någon av våra verkstäder. Välkommen."
Address: Varbergsvägen 21, 432 65 Väröbacka
Phone: 0340-66 00 77
City: Väröbacka
Zip Code: 432 65


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Mekonomen Stockholm, Mekonomen Borås, Mekonomen service, Mekonomen Göteborg, Mekonomen verkstad, Mekonomen Södertälje, Mekonomen öppettider, Mekonomen Östersund
Reviews
Otroligt dyra
Bra service. Har varit mycket nöjd med min kontakt med dom.
Egentligen 0 stjärnor för jag blev så dåligt bemött av en sur gubbe, Christer tror jag han hette som jobbar där så hälften vore nog, kommer aldrig att åka dit igen. Jag fattar om man har mycket att göra men det är ju inte mitt fel!! Jag ville bara ha bytt min halvljuslampa och beställa tid men han svarade så spydigt att jag intekommer åka dit något mer!!
Jag ville bara få lite information och frågade om saker och ting. Jag fick ett snorkigt bemötande. Tyvärr var det inte första gången det hände utan det har hänt fyra gånger innan. Denna gången blev jag ARG för jag är en kund och ville bara få lite information.
Snabb o bra Service.
Råkade ut för akut problem löst motorskydd och fick direkt snabb och bra hjälp.Tjänst: Allmänna reparationer och allmänt underhåll
Väldigt bra service.
Helt nöjd trevlig hjälpsam personal.
Ovänlig verkstad. Jag blev rädd av en sur, otrevlig verkstadsarbetare. Går aldrig mer dit.
Verkstad med trevlig personal.
Comment on this business

Directions to Mekonomen Sverige with public transportation


Väröbacka Backavägen 120 meters
615
690
Väröbacka skola 180 meters
614
615
690
692

to add Mekonomen Sverige map to your website;