facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mekonomen Sverige

Mekonomen Sverige

About

Bilverkstad , Husbilsverkstad , Däckverkstad , Ac , Hjulinställning

Story

Varmt välkommen till din Mekonomen bil- och husbilverkstad i Bromölla. Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.



"Mekonomen Bilverkstad finns runt om i hela landet. Alltid nära dig. Hos oss är alla bilmärken välkomna, nya som gamla. Våra mekaniker är erfarna och vidareutbildar sig regelbundet för att möta ny teknik. Du kan också vara trygg med att reservdelarna vi använder håller hög kvalitet, vi ger alltid 3 års garanti. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i serviceboken. Du får också 1 års fri vägassistans när du servar bilen i någon av våra verkstäder. Välkommen."
Address: Tians Väg 77, 295 35 Bromölla
Phone: 045627300
City: Bromölla
Zip Code: 295 35


Opening Hours

Monday: 07:30 - 12:00


related searches: Mekonomen Stockholm, Mekonomen Borås, Mekonomen service, Mekonomen Göteborg, Mekonomen verkstad, Mekonomen Södertälje, Mekonomen öppettider, Mekonomen Östersund
Reviews
Hade tid att hjälpa mig snabbt med mitt bilproblem, trots att delar av personalen var sjuk.
Bästa bilverkstaden jag varit på....kanonservice och bra priser....bara
Alltid lika trevliga och snabb service. Vi återkommer när det blir dags igen.
Fantastiskt bemötande! Särskilt Mussi, han är som alltid hjälpsam, snäll och kreativ. Jag kommer absolut tillbaka när det behövs
Efter reperation, olja på ratten, dörrhandtag, och på motorhuv, misslyckad reperation, körde till annan verkstad, löste det på 5 minuter.
Mycket trevlig och tillmötesgående personal som hjälpte mig när jag var i knipa 50 mil hemifrån.De ringde runt till alla däckfirmor för att hitta däck till min bil. Stort tack till er!
Väldigt bra service och väldigt trevligt bemötande. Kunde inte blitt bättre.
Fantastisk personal som tog emot oss Måndag den 17 juni när vi hade fått problem med vår husbil. Fixade den utan problem trots att de skulle stänga ner för dagen,det kallar vi vänligt,proffsigt bemötande. Tusen tack,vilka hjältar.
Comment on this business

Directions to Mekonomen Sverige with public transportation


Bromölla Idrottshallen 170 meters
561
Bromölla Läkarstationen 230 meters
561

to add Mekonomen Sverige map to your website;