facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mekonomen Sverige

About

Bilverkstad

Story

Bilverkstad



"Mekonomen Bilverkstad finns runt om i hela landet. Alltid nära dig. Hos oss är alla bilmärken välkomna, nya som gamla. Våra mekaniker är erfarna och vidareutbildar sig regelbundet för att möta ny teknik. Du kan också vara trygg med att reservdelarna vi använder håller hög kvalitet, vi ger alltid 3 års garanti. Dessutom följer vi alltid biltillverkarens rekommendationer och ger dig en stämpel i serviceboken. Du får också 1 års fri vägassistans när du servar bilen i någon av våra verkstäder. Välkommen."
Address: Brunnsgatan 7, 574 50 Ekenässjön
Phone: 0383-305 60
City: Ekenässjön
Zip Code: 574 50


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 13:00


related searches: Mekonomen butik, Mekonomen webshop, Mekonomen Group, Mekonomen service, Mekonomen Borås, Mekonomen bilbatteri, Mekonomen öppettider, Mekonomen Stockholm
Reviews
Personalen var helt oengagerad i att hjälpa mig. Kändes mest som jag var till besvär. Fick en sur blick istället för ett hej när jag kom in. Det finns kurser för kundbemötande, kan vara något för er att fundera på!
Bästa bilverkstaden. Bra service och trevliga. Kunniga och gör inte onödiga dyra reparationer om man inte själv önskar det förstås. Använt dem i minst 20 år på olika bilmärken.Tjänster: Avgassystem
Bra service! Jag är väldigt nöjd igen! Jag har varit kund här länge Jag menar verkstaden i Ekenäsjön. Mycket snabb, kompetent och vänlig!!
Alltid bra service och trevligt bemötande!!
Hjälpsamma, Ställer alltid upp.
Snabb och bra service
Nära mig, på gångavstånd .
Klassisk riktig verkstad
Otrevlig personal
Comment on this business

to add Mekonomen Sverige map to your website;