facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Melins Konditori

Melins Konditori

About

Ett gammalt anrikt konditori med trädgårdsservering

Address: Kopparslagaregatan 10, 576 35 Sävsjö
Phone: 038210306
City: Sävsjö
Zip Code: 576 35



related searches:
Similar places near
Vallsjöbaden Vallsjöbaden 5 km Ligger jättefint vid sjön. Där kom en extra stjärna, annars bara 2. Dansmässigt är de...
Reviews
Men vilket kondis! Var där en fredag 7 juli och slog till på några Bakelser. En av dem var en Budapest. Och ojoj vilken Bakelse. Vi som är dryga Stockholmare och tillfälliga Kattvakter till Lilly i Vrigstad, kommer att återvända både till Lilly och Melins konditori. Helst vill vi att Melin kommer till oss förstås. Finns inte dess like i Stockholm! Inger och Elisabeth
Ett mycket trevligt konditori med bra sortiment och fin miljö. Särskilt sommartid när man kan sitta ute på baksidan.
Trevlig atmosfär, goda smörgåsar o bakverk. Trevligt bemötande. Ett riktigt konditori! Bra rymlig toalett!
7/1-22 När det snöar ute och man är på promenad tar stegen dig gärna till Melins och en kopp varm choklad med vispgrädde. En snögubbe på tallriken är också en gobit som sitter fint i vinterkylan. 31/12 2019 Årtiondes sista bakelse. Mycket god. -Mycket gott att välja på till fest och vardag. Stanna och mys med dina vänner och ta en go'fika eller en nygjord macka. -Köp med en tårta och överraska någon.
Ett trevligt fint cafe'. Säkert ännu mer mysigt sommartid, när deras uteplats kan användas. Gott om plats inne med olika rum. Ovanligt gott kaffe. Trevlig personal med glad positiv utstrålning. Rekommenderar ett besök här.
Underbart god macka med kyckling och brieost. Återkommer gärna fler gånger. /// Idag 11/3-22 stannade vi till och fikade. Blev semla, päronbiskvie och chokladboll. Enda negativa den dyra läsken på glasflaska men ni behåller alla stjärnor för den trevliga personalen och miljön.
Har idag provat Melins konditori och tycker att det har en mysfaktor. Varför betyget är en 3a beror på kaffet och latten. Kaffet var bränt, latte görs av en programmerad kaffe maskin . Har en liten mysig ute del med porlande vatten. Bra priser många platser och ett bra utbud i kakor och bakelser finns även mackor
Melins Konditori i Sävsjö besökt efter några år. Det kändes lika småtrevlig  som förr. Inte så mycket folk på denna söndag. Princess bakelsen smakade bra. Tyvärr var jag besviken på cappuccinon. Tyvärr alldeles för svagt *kaffe* och mjölken var ingen crema. Endast som mjölk med bubblor. Det smakade som mjölkkaffe. Dessutom var den alldeles för varm för att kunna avnjuta direkt till bakelsen.
Ett klassiskt konditori där de mesta finns. Fin trädgård att fika i om sommaren.
Alltid gott och mycket bra utbud
Comment on this business

to add Melins Konditori map to your website;