facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Melleruds Fotoklubb

Melleruds Fotoklubb

About

Välkommen
till Melleruds fotoklubbs facebooksida.
www.mellerudsfk.se

Story

Välkommen
till Melleruds fotoklubbs facebooksida. Här kan ni läsa om klubben, fotograferna och klubbens verksamhet. Klubbens firade 40-års jubileum 2009 och har dessutom funnits på Internet i drygt 10 år.

Regelbundna möten på Templargården i Mellerud är basen i vår verksamhet. Där träffas vi en gång i månaden under perioden september till april för att titta på bilder, umgås och diskutera foto och utrustning. Till varje möte har vi ett bildprogram, det kan vara en klubbmedlem eller en inbjuden fotograf som visar bilder. Vi bedömer ibland också tävlingsbilder från andra fotoklubbar.
Vi ger ut ett nyhetsbrev som heter Ljuskällan och utkommer 8 gånger per år och dessutom fungerar som kallelse till våra möten och aktiviteter.
Ett närmast stående inslag på våra månadsmöten är utbildning. Det kan handla om allt från grundläggande bildkunskap, montering av bilder, skapande av bildspel m.m. till avancerade funktioner i Photoshop. Detta sker oftast av någon av klubbens medlemmar men ibland kan det vara någon inbjuden föreläsare.
Många av klubbens medlemmar deltar i fototävlingar både regionala och rikstäckande, dessutom anordnas varje år klubbmästerskapet "Årets bild".
Sedan 2006 bidrager klubbens fotografer med samtliga bilder till en almanacka som utges av Niklassons tryckeri i Mellerud.
Varje år ordnar klubben någon eller några gemensamma fotoresor i närområdet. Genom detta hoppas vi på en större aktivitet bland klubbens medlemmar. På så sätt får vi ju också mer innehåll till våra möten!
Förteckning över klubbens medlemmar. Vissa har egna sidor där de visar ett urval av sina bilder och berättar om sin fotografi. Välj medlemsgalleri på hemsidan (www.mellerudsfk.se medlemsgalleri) och klicka sedan på namnet för att komma till respektive fotografs sida.

Kontakt:
Postadress
Melleruds Fotoklubb
c/o Rolf Linder
Strågatan 12
464 32 Mellerud
0530-12647

Besöksadress klubblokalen
Templargården
Postgatan 25
Mellerud

E-post
[email protected]
[email protected]

Address: Postgatan 25, 464 32 Mellerud
Phone: 0530-12647
City: Mellerud
Zip Code: 464 32


Similar places near
Kanalyran på Mejeriet Kanalyran på Mejeriet 369 meter Den 3-4 juli 2020 slår portarna upp på Mejeriet. Där anordnar Melleruds Kristna Cente...
Dalslands Fotbollförbund Dalslands Fotbollförbund 413 meter Helt fantastiskt hjälpsam personal!!
Veteran Classic Dalsland Veteran Classic Dalsland 911 meter Vi är en klubb för oss som är intresserade av gamla veteranfordon och klassiska bilmo...
Kroppefjälls If Kroppefjälls If 6 km bästa klubben dock kanske inte bäst på fotboll :
Hällebäcks Kennel Hällebäcks Kennel 9 km Uppfödning av Jämthund och Norsk älghund (grå). Avlar på bra jaktlust, förföljande, ...
Comment on this business

to add Melleruds Fotoklubb map to your website;