facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Melleruds Golfklubb

Melleruds Golfklubb
Address: Sunnanå Kullen 2, 46493 Mellerud
Phone: 0530755300
City: Mellerud
Zip Code: 46493


Similar places near
Dalsland Resort Golf Dalsland Resort Golf 83 meter Bra restaurang, trevlig personal och en omväxlande och trevlig banan. Något långt grä...
Reviews
Bra restaurang, trevlig personal och en omväxlande och trevlig banan. Något långt gräs på fairway.
Riktigt bra mat och trevlig personal Trevligt ställe helt enkelt, och vettigt pris på buffé 110 kr vid tillfället Nackdelen är väl att ljudet färdas bra i lokalen, så matro direkt. Men kändes som ett rån när de tar 35 kr för en flaska Coca-Cola zero.
Jag var i restaurangen och åt, spelar inte golf
Så fint. Fina rum och fina toaletter. Även fast vi kom på natten så var det inte till besvär. Efter instruktioner så knappade vi oss in. Mysigt med frukosten som stod i kylen som vi fixade själva med. Kan varmt rekommendera detta övernattningssätt. Synd att vi fick bråttomt på morgonen efter så vi hann inte njuta av en lugn morgon där. Det var lugnt och fint där. Vi kommer definitivt tillbaka!
God mat och trevlig miljö.
Bodde i ett rum på B&B. Smidig egen- incheckning efter instruktion på sms. Betalning med swish. Frukosten serverade man sig själv. Dusch och toa i korridoren men precis utanför dörren så det var helt ok. Snyggt och fräscht
Dåligt skick på green och fairways, väldigt högt gräs runt greenerna och torkat avklippt gräs i kanterna på fairways som låg kvar. Skulle inte rekommendera någon som funderat på att åka dit, bortkastade pengar.
Jättefin bana härlig omgivning
Trevlig öppen bana. Ganska bra skick trots torkan. Med det arbete som görs nu blir det en toppenbana. Med bara 200-300 medlemmar är man mycket välkommen som gäst och nästan ensam på banan. Väl värd ett besök och spel.
Var ock käkade på restaurangen ....toppen bra mat och trevlig personal.
Comment on this business

to add Melleruds Golfklubb map to your website;