facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Melleruds Vårdcentral

Address: N. Kungsg. 3, 464 30 Mellerud
Phone: (0530) 185 00
City: Mellerud
Zip Code: 464 30


Reviews
Fantastiskt bemötande och fin vård!
Tyvärr min dotter glömde sin mask hon skulle till vänersborg skolan hon är 16 Hon ringde till mig o frågade pappa jag glömde munskydd, Då så jag till henne spring till vårdcentralen och låna en ,för att hinna bussen , Då var en tjej som sagt till henne nej vi ger bara till de som kommer in i vårdcentralen, Synd att finns sådana dåliga personal som sprider coona Detta hänt på corona tid 2022,01 27
Dålig service och när man beställer tid och man är där precis före tide ingen personal på plats . När väl personal kommer på plats och man ska anmäla sig så får man till svar att läkaren inte tar emot och att läkaren hade frågat efter mig . Men ingen läkare frågade efter mig . personalen kom efter min tid cirka 5 min . Dålig stil och service . Rekommenderar dem inte överhuvudtaget . Listar mig nu hos en annan vårdcentral eftersom Närhälsan i Mellerud inte kan göra sitt jobb ordentligt. Tänker på de som kanske är allvarligare sjuka . Blir de behandlade på samma sätt .Nonchalans och dålig service
Jag bytte från melleruds vårdcentral pga dåligt bemötande. Går sen 8 år tillbaka på bäckefors vårdcentral mycket bra bemötande o trevlig personal.
Vid läkarbesök i augusti, så ville läkaren att jag skulle tillbaka V46-47 för uppföljning och jag ombads ringa för tidsbokning. Först fanns ingen möjlighet att boka så långt fram, och nu finns inga tider tillgängliga. Försökte framföra det viktiga kring mitt ärende, men blev avbruten på ett otrevligt sätt... 17/11 är inte V46-47.
Ringde kl 08.10 tisdag morgon och ville ha en tid men det fanns inga kvar så jag skulle ringa onsdag morgon och blev tillsagd att börja ringa redan vid 07.00. Ringde exakt kl 07.00 men alla uppringningstiderna var redan tillsatta. Hur är det möjligt?
Trevligt bemötande och bra vård!
Bra bemötande, snabb tidsbokning och aldrig behövt vänta efter utsatt tid.
En standard vc. Ok bemötande
Segaste vänte tiderna blev sagt upprigning 15.10 klockan är nu 16.06.... Inte klokt
Comment on this business

to add Melleruds Vårdcentral map to your website;