facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mellomgårdens Café & Gårdsbutik

Mellomgårdens Café & Gårdsbutik
Address: Norra Lundby Mellomgården 1, 53293 Axvall
Phone: 0708760468
City: Axvall
Zip Code: 53293


Reviews
En ganska mysigt ställe ute på vischan. Det ser inte ut att vara mycket på utsidan men väl inne hittar du ett café i en ombyggd lada. Bakverk, kaffe, glass och dagens - valet är ditt. Här finns också en mindre affär där du kan köpa lokalproducerad mat och diverse hantverk.
Mysigt café i härlig miljö. Ruskigt goda crêpes. Ok priser. Rekommenderas verkligen. Ställplatser finns bredvid för er som besöker Hornborgasjön.
Mycket fin räksallad med tillhörande kaka och kaffe. Blev absolut inte besviken. Mycket gott! Även stödplatta till MC:n fanns att låna. Fin service!!
Ett drömställe på landet! Jättegod mat, suverän service och en miljö som tilltalar mig. Glad att vi fann det när vi åkte på härliga mc-vägar i omgivningarna.
Sommarens bästa utflyktsmål! Vackert beläget, lugn plats, gott om parkeringar, trevlig personal och otroligt goda galetter! Priset kanske något i överkant, men det vägs upp av resten.
Här var det mycket gemytligt och mycket bra service. De serverar en hel del olika galetter som var väldigt goda. En utflykt till Mellomgårdens café kommer vi att åka tillbaka till.
Trevligt och mysig kafé. Vägen att ta sig dit körde vi via Skaraborgs kulturväg, en helt fantastisk väg att åka på.
Underbart ställe med fantastisk personal. Bra bemött i kassan! Rekommenderas starkt!
Väldigt mysigt ställe. Goda galetter!
Comment on this business

to add Mellomgårdens Café & Gårdsbutik map to your website;