facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Melodys Textil och Hantverk

Melodys Textil och Hantverk

About

Vi syr nytt,lagar,klär om,ändrar .Lagar kapell och förtält. Byter blixtlås. Lagar kusk/förare overaller. Syr till husdjuren. Vi har även en hantverks del som tillverkar i trä på beställning.

Story

Melodys Textil och Hantverk är ett företag som lagar och syr om textilier, ex hästtäcken, båtkapell och kläder. husvagns dynor mm. Tveka inte att höra av er så kanske vi kan hjälpa er .
Vi är fristående konsulent åt LR Health & Beauty. Du kan beställa Deras produkter genom oss . Hälsokost smink parfymer aloevera produkter för barnen och djuren ex.
Är även återförsäljare till Svenskt hundgodis. Beställ via oss så tar vi hem det . Tryck och dekor kan vi också hjälpa till med.
Trä hanterk utför vi på beställning ex sandlådor, Picknick bänkar.
Vi skickar mot postförskott alt Bussgods.
Vi kan också göra kund besök hos er ex stall eller företag , föreningar efter avtalad tid.
Vi tar kort eller swish.
Faktura och offert endast till företag / Föreningar.
Vi ger alltid ett pris förslag innan vi syr upp nytt eller lagar dina artiklar. Företaget har FA skattsedel.
En färd beskrivning för att förhoppningsvis underlätta för våra kunder att hitta till oss. Vi finns mellan Skänninge och Motala i Nedre Vinberga vid stall Vinberga.
Hur hittar ni från Motala. Åk mot Skänninge mot Varvs Kyrka. Vid kyrkan sväng av höger från stora vägen. Åk till ni kommer fram till en skylt som det står Nedre Vinberga på ( Höger sida vid stort vit hus ) sväng vänster ner och följ vägen till ni kommer fram till Stall Vinberga. Då är ni framme.
Från Skänninge hållet. Åk mot Motala fram till Varvs kyrka. Sväng ner vänster från stora vägen. Följ vägen till ni kommer fram till en skylt där det står Nedre Vinberga på ( stort vit hus ) höger sida. Sväng vänster ner på vägen och följ den till ni kommer fram till stall Vinberga då är ni frame. ateljen finner ni vid bonings huset. Varmt välkomna att boka tid med oss på våran mail alt här på fb eller slå en singnal.



"Vi syr nytt,reparerar och ändrar båtkapell, kläder, inredning till husbil och husvagn. Syr även till husdjuren och barnen . Kontakta oss och lämna in efter bokad tid . Vi finns på FB och Instagram . Välkomna till Melodys textil och [email protected]"
Address: Magasinsv 36 i Mantorp, vid hgs lokaler Mantorp
Phone: 0702574044
City: Mantorp
Zip Code: vid hgs lokaler


Reviews
Bra jobb men lite långt utanför stan!
Comment on this business

to add Melodys Textil och Hantverk map to your website;