facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Member 24

Member 24

Story

Välkommen till Member 24´s häftiga gym som har öppet dygnet runt. Vi har flera gym i Stockholm samt Mälardalen. Träna från endast 99kr/mån!

Address: POSTGÅNGEN 42 Solna centrum , Solna 171 45, AB, SE
Phone: +46 10 810 42 23
City: Solna
Zip Code: 171 45



related searches: member 24 eskilstuna, member 24 kopparlunden, member 24 kista, member 24 uppsägning, member 24 västerås, member 24 spånga, member 24 solna, member 24 västerås priser
Similar places near
Fitness24seven Fitness24seven 316 meter
Fitness 24 Seven Fitness 24 Seven 325 meter
SATS SATS 942 meter Bra gym, enda som saknas är högre till tak o en större CrossFit yta
Balance Balance 967 meter Avstängd bastu på grund av elpriset. För mig och många andra känns det betydligt mind...
Sturebadet Haga Sturebadet Haga 2 km Litet men modernt. 4 stjärnor för Kampsports delen var långt ifrån gymmet och svårt a...
SATS SATS 3 km
Reviews
Gymmet är ett bra gym, men det är helt omöjligt att komma i kontakt med personalen. Det resulterar i strul med autogiro, fakturor och betalningar, som Member24s system sedan hotar att skicka till inkasso. Jag behöver därför ringa andra gym i samma kedja för att ens kunna få möjligheten att betala avgiften. Skandal.
Första gymmet jag började på. Absolut fantastisk i min åsikt. Bra personal och jag känner mig aldrig någonsin obekväm. Nu har jag bytt gym för personlig skäl men i framtiden kommer jag återvända hit.
Finns allt man behöver. Enkelt och rent.
I början var det fräsch och städat på gymområdet. Nu är toaletterna konstant skitiga. Toalettpapper och tvål saknas ofta på sina ställen och personalen verkar inte bry sig nämnvärt om hur anläggningen sköts. När årskort går ut så blir det byte till SATS eller Actic. Dyrare och sämre öppettider men man får vad man betalar för .
Kunde ha inte önskat mig mer av mitt första gym!!
Toppengym med allt man kan tänka sig, fria vikter, maskiner och även boxningssäckar och stretchningsyta. Mysigt och luftigt är det också! Hade dock önskat att automaten fylls på oftare.
Otrevlig personal och äcklig personal. Tänker inte på kundens hälsa. Utan bara på pengar.
Tycker om det här gymmet. Utmärkt utrustning från Technogym. Mysig belysning och bra pris för studenter 199kr. Majoriteten på det här gymmet tränar hårt och det skapar en positiv energi!
Bra gym och skön stämning, ser lite ut som en bar dock
Bra utrustning. Bäst är att träna på helgmornar. På lördag morgon är det väldigt stökigt men ändå lugnt.
Comment on this business

to add Member 24 map to your website;